SUV markkinat ovat kasvaneet kulovalkean tavoin. Yön yli, lähes kaikki valmistajat ovat saatettu markkinoille ehdotuksesta ja Volkswagen ei ole halunnut kasvaa vanhaan päivä enää sinun. Toisen sukupolven Volkswagen Tiguan tulee etuovesta, ei yksi tai kaksi riviä; neljä: enemmän Tavanomaisesta Off-Road, R-Line ja kytkettävien hybridi variantti (GTE), Vielä prototyyppiasteella.

SUV jossa on rahaa. korko Volkswagen mennessä tuettu kaikista koneen Tiguan Se on hyvin mielenkiintoinen numeerinen tukea. Jos tilit eivät petä sinua, 2018 tämä segmentti kasvaa 9% maailmanlaajuisesti. Siksi sekä mekaanisesti ja teknologia meillä on Tiguan erittäin vahva. Olemmeko Golf SUV?

Perinteinen muotoilu, erittäin Volkswagen

2016 Tiguan 2

Sisällä innovaatio uusi Tiguan Volkswagen, on olemassa selvä aikomus pysyä muotokieli, joka on kehittynyt vuosien mittaan, mutta ei ole muuttunut. Kuten Volkswagen Golf ensimmäisen, toisen tai seitsemännen sukupolven, aivohalvauksia ovat vaakatasossa, ja ajovalot, jotka on integroitu jäähdyttimen säleikkö ja puskurin joka vaihtelee riippuen versiosta. Se voi olla urheilun R-Line; off-road asuntoauto malliin; perinteisempää, että Tiguan joihin lepää painoa myyntiä; tai enemmän hi-tech GTE että se on tulossa.

kehon Uusi Volkswagen Tiguan Se on kasvanut 60 mm pitkin, yhteensä 4486 mm- ja taistelu on kasvanut 77 mm. Sauman leveys on kasvanut 30 mm -a yhteensä 1,839 mm- ja korkea, saadakseen enemmän urheilu- ja aerodynaaminen kuolee, on vähentynyt 33 mm.

Uusi muotoilu on yhtä toimiva kuin continusita: painekerroin on nyt 0,31, 40% pienempi kuin edellinen.

Ei paljon laajempi kuin edellinen, mutta se on onnistunut ratkaisemaan liukuva penkki

2016 Tiguan 4

Yksi heikkouksista ensimmäisen sukupolven Volkswagen Tiguan oli livability. Wolfsburg ovat kovasti töitä, jotta sisällä oman SUV, yksi tilava ja toimiva luokka. Mökki on vain 26 mm pidempi, ja polvi tilaa takana on noussut noin 29 mm, mutta se kompensoi ja mahdollisuus 18 cm pituussuunnassa siirtää taka penkki.

Takakonttiin on kasvanut huomattavasti. Kun kaikki istuimet paikallaan, Uusi Volkswagen Tiguan Se on kantavuus on 615 litraa -145 enemmän kuin edellisenä. Yhtiö huolehtii myös suunnittelu kojelauta on itsestään selvä, niin peliohjain, käyttää säilytystilat.

Uuden Tiguan on Audi kehossa Volkswagen

Volkswagen Tiguan 2016 15

ongelma ratkaistu

Huolimatta alhaisempi, Volkswagen Tiguan säilyttää hyvä pää tilaa.

The 'itsestäänselvyyksiä' muotoilu on johtanut hyvännäköinen kojelaudan laatukysymyksiä, mutta erittäin hillitty suunnittelu. Uuden Volkswagen Tiguan on enemmän Audi laitteita ja tekniikkaa sisustus. Aluksi meillä on neljä vaihtoehtoa Infotainment.

Perus loppuun, Trendline, kuljettaa monokrominäyttö 5 tuumaa; Comfortline ja Highline Kirjanpitoarvo kosketusnäyttö 5 tuuman, mutta sen voi tilata kanssa 8" Navigoinnin tai Discover Discover Media Pro. kaikkein varustettu malleissa jo kuljettaa näyttö Aktiivinen Info Näyttö 12,3 tuuman josta viihde- järjestelmä, tukee on ohjattu Android Auto ja carplay.

Loput mukavuus ominaisuuksia myös iskee silmää missä tahansa asiakas pyytäisi Audi. Riippuen maaliin, löydämme istuimet muistoja, panoraama katto valoisuus, Istuinten ja ohjauspyörä ja Head Up Display.

On enemmän syöttöjä ajo voi luottaa sormien

Volkswagen Tiguan 2016 5

Alkaen perusversio löytyi assistentti törmäyksessä hätäjarrutuksen, Jalankulkijoiden havaitsemistoiminto ja aktiivinen konepelti nousee Hänen pitäisi ajaa joitakin peatón- ja Kaistavahti avustaja. Yhteenvetona välissä malli, Comfortline, väsymys tunnistusjärjestelmä; Highline myös mukautuva vakionopeudensäädin turvautumaan ruuhkista, joka säätelee nopeutta kaupunkiliikenteessä.

Vaihtoehtoisesti voit kysyä avustuksella järjestelmän kaistanvaihdoista järjestelmän Ennakoiva matkustajien suojaukseen -tensa turvavyöt ja kuljettajan ja matkustajan ikkunat ja kattoluukku suljettuina jättäen vain rako avoimesti, Emergency assit järjestelmä, joka tunnistaa, kun kuljettaja ei reagoi ja hidastaa ajoneuvon detenero järjestelmään Aluenäkymä -having panoraama 360 ° ympäri neljä kameraa.

Sitä paitsi kaikki nämä auttaa, uusi Volkswagen Tiguan on vakiona seitsemän turvatyynyä.

8 moottorit ja off-road-ominaisuudet

Tiguan 2016 7

Off-Road-paketti

Sitä voi tilata erityisellä maastossa puskurit tarpeiden täyttämiseksi.

Rakennettu MQB alusta, uusi Volkswagen Tiguan Se tarjoaa laajan valikoiman moottoreita ja käyttöjen. Thrusters linjalla, löysimme neljä dieseliä ja neljä bensiini vaihtoehtoa, sekä manuaalinen ja automaattinen dual-kytkin muutoksia.

perhe TSI, bensiinimoottorit on neljä tehotasot: 125, 150, 180 ja 220 hv; n TDI, diesel: 115, 150, 190 ja 240 hv. Kaikki täyttävät Euro 6 päästömääräykset kuljettaa Start & Pysähtyä ja suorasuihkutus Ne ovat 24% tehokkaampi kuin Euro 5 menneisyyden sukupolvi, ja 10% enemmän kuin edellisenä Euro 6.

Riippuen moottorin voidaan tilata järjestelmää Integral 4MOTION, joka integroi keskuudesta uutuuksia Haldex kytkin viidennen sukupolven toimii pitkittäis- ero. Neliveto Tiguan on 11 mm korkeampi antamaan enemmän off-road-ominaisuuksia. Erityistä Off-Road edessä, Tiguan on kulma 24,7 ° ja ulostulo 25,6º.

Varustettu neliveto, Tiguan voi vetää jopa 2500 kiloa.

Tulee Volkswagen Tiguan pitkä Amerikkaan, mutta se saatiin vasta 2017

Volkswagen Tiguan 2017

Kiitos monipuolisuutta MQB alustan Volkswagen voivat tavata saman tuotekohtaiset maistuu kunkin markkina. Näin ollen kevät 2017 Se käynnistetään Amerikassa ja Kiinassa muunnos Volkswagen Tiguan pitkä akseliväli. Euroopassa, ainakin toistaiseksi, vain tiedämme mallin kanssa edellä mainittujen mitat.

He eivät ole julkistettu hintoja ei tarkkaa päivämäärää julkaistaan, mutta olisi aikana 2016. Se ei ole halpaa, saati varustetussa enemmän verrattavissa Audi, mutta annos tarjoaa teknologiaa ja laatua, että jotkut ostajat etsivät.

Katso koko Galleria »Volkswagen Tiguan 2017 (18 kuvaa)

 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01

In Motorpasión | Tiguan GTE Periaate: plug-in-hybridi myös käyttää energiaa solarwindow.addEventListener ( 'kuorma', toiminto () {$ () kukin (toiminto (indeksi, elementti) {$ (elementti) .elastislide ( 'Galleria-elastislide.'. )})})