Vuodesta 8. joulukuuta Portugali on kävely kotiin kuin meidän saamatta eroon tietullien on varsin monimutkainen. Junavaunujen jotka olivat aiemmin ilmaiseksi (SCUT) on tullut tietulli este, tai koska he kutsuvat niitä siellä Portagens.

Portugalissa on olemassa kahdenlaisia tietulleja, este ja ilman este. He alkavat lisääntyä niille ilman este, jossa et voi maksaa joko käteisellä tai luottokortilla, ja joudut maksamaan etukäteen tai tehdä ajaa elektronista laitetta samanlainen Via Espanjan T. He kutsuvat OBU tai "TAG" palvelee myös Greenway.

Tulemme näkemään tämän artikkelin käytännön tietoa ajo Portugalin Autoestradas.

Portugalista ja Espanjasta on paljon tyytymättömyyttä niihin, ja sama Portugalin, komission tienkäyttäjien Infanten ja muiden alustojen, halu oletusarvo ja romahtaa järjestelmä. Mitkä olisivat seuraukset kulkee tietullien maksamatta? Ja jos me ohittaa tietulli vahingossa?

HUOM: Tämä on tiedoksi eivätkä aio kehottaa kuljettajia rikkovat. Kukin päättää omalla vastuullaan, jos maksat tietulleja tai tekemään petoksen.

Sakkoja ja rangaistuksia ajo ilman palkkaa tietulleja tai Greenway

Autoihin, joissa ulkomainen rekisteröintitodistus, seuraamus on 10 kertaa määrä huijasi tiemaksun, kuitenkin vähintään 25 euroa. Kun kyseessä on tietullit ilman este, jokainen "gate" siirtyä ilman laitetta, olisimme voittaa joka kerta, kun uusi resepti.

Miten maksaa sakon, jos emme ole pankkijärjestelmän? On vain yksi tapa, ja että pysähdymme Portugalin GNR, ja summa on maksettava paikan päällä. Jos me emme lopeta, liikenteen lippuja eivät tule Espanjaan. Jos elämme Portugalissa tai käytä portugalilainen autonvuokraus, jäämme kiinni varmasti.

Vuonna tietullit este on petos läpi tiemaksu kaistaa (Via Verde), jolla ei ole este. Jos aiemmat tiemaksun löydämme poliisin täytyy raapia taskussa. Joka ei voinut tehdä sitä espanjaksi Via T. Vastaavasti, jos ei yllättynyt poliisi, se on kuin menisi ilmaiseksi.

On vapaaehtoinen viiden päivän maksamaan sakkoja he ovat saattaneet meidät. Tuon ajan jälkeen meidän pitäisi myös maksamaan hallinnollinen maksu 1,70 euroa jokaiselta palkinnon erillään seuraamus.

Tietulleja Portugalissa

Miten tiemaksut toimivat Portugalissa

että tietulli este, On kolme tapaa maksaa: käteisellä, kortti tai läpi Greenway. Jälkimmäinen järjestelmä vastaa veronsa, mutta ei este. opetusta luetaan ja yrittää lukea Via Verde laite kerätä sopiva määrä kuljettajalle.

Tämä laite palvelee sekä yksityis- valtateitä, ja joidenkin pysäköintialueet ja jopa huoltoasemilla Galp. Maksullisena valtatiet ilman este, julkisessa omistuksessa, ilmoittautuminen luetaan ja etsitään OBU tai "TAG" tai Greenway. Jos sinulla ei ole, katsomalla tietokannasta, jos auto annetaan liikkua toisin.

Eli se ei ole pakollinen elektroninen laite, jos olet maksanut veronsa virtuaalisen Internetin kautta tai automaattisen alussa junavaunujen koneita. Tietenkin laitteen käyttöä, pelastimme lisämaksu. silmä, OBU / "TAG" laite on moottoriajoneuvoihin, jotka olivat aiemmin julkinen (Ex-SCUT) matalan maksullisen moottoritien myönnytys ei toimi, mutta voit maksaa vanhanaikainen.

Tietulleja Portugalissa

Miten laillisesti hoitaa Autoestradas Portugali

Jos meillä on Portugalissa muutaman päivän, on olemassa vaihtoehtoja, maksu laitteeseen (väliaikainen tai pysyvä) kautta sivulla Portugali postilaitoksen luottokortti:

 • 3 päivää tai vähemmän: 20 euroa on maksettava palvella kaikkia tietulleja ilman este rajattomasti matkustaa. Voit vain tehdä kuusi kertaa vuodessa.
 • 5 päivää tai vähemmän: Maksat käytön mukaan, kuitenkin vähintään 10 euroa, ja voi palauttaa rahat emme ole käytetty.
 • On peritään 0,62 euroa hallintokuluihin molemmissa tapauksissa.

Toinen mahdollisuus on tehdä rajalla automaatit, Correos, Porton, Faron lentokentälle, IKEA tai alueita entisten SCUT palvelua. Emme tarvitse elektroninen laite, sanovat meidän ilmoittautuminen pisteytys, on virtuaalinen tietulli.

Tietulleja Portugalissa

Jos aiomme pysyä pidempään, tarvitsemme Via Verde Vierailijat, laite, jonka avulla katkelmaan molempia tietulleja tai OBU / "TAG" (vain entinen SCUT). On maksettava Ensimmäinen talletus 27,50 euroa, palautetaan, kun laite palautetaan. Kulut 6 euroa ensimmäisellä viikolla ja 1,5 euroa Seuraavassa enintään 90 päivää.

Siihen täytyy lisätä määrää kaikkien tietulleja, tietenkin. esikuormituksella 10 euroa minimi, joka ei palauteta, jos sitä ei käytetä lainkaan tehdään. Jos sitä ei ole palautettu, talletus on menetetty. Laite vanhenee 90 päivän kuluttua, ja tasapaino, että se on liittynyt, ja ei voi aktivoida uudelleen.

Jossa laite on saavutettu? Huoltotilojen vanhan SCUT posteissa (Correios) ja kaupoissa Greenway. Jos elämme Portugalissa ja ovat vaihtotase, yksikkö osti 27,50 euroa ja ei vanhene. Tietullit peritään meille pankissa Caixa Geral. Vaihtoehto ennakkomaksu avata tilin tämän pankin ja liittää laitteeseen.

Tietulleja Portugalissa

ennalta määrätyn reitit

Jos maksu ei elektroninen laite on seuraavilla reiteillä kiinteään hintaan

 • Tavira-Faro: 5,93 euroa matkaa, kaksi matkaa 11,24 euroa
 • Viana do Castelo / Porton lentokenttä: 5,54 euroa matkaa, kaksi matkaa 10,46 euroa (meno-paluu)
 • Valença-Braga-Porto: 1,78 euroa matkaa, kaksi matkaa 2,94 euroa (meno-paluu)

Hinta on sisältäen prepaid osallistumismaksun (0,62 euroa). Tämä tiedote on tiivistelmä, ehdotan kuulla lähde, jossa kaikki on selitetty yksityiskohtaisesti. On tärkeää muistaa mennä seikkailuun ja katsoa kaikkea ennen matkaa.

On myös mahdollista ajo tieverkon, jotka ovat vapaita, ja niillä on enemmän liikennettä. Kyllä, ne ovat vaarallisempia kaikin tavoin, ja paljon hitaampaa. Ex-SCUT ja tietullit on vähän liikennettä ja vaikka ei ole laillista (raja 120 km / h), se normaalisti virtaa tarpeeksi nopeasti.

Nissan Leaf Lissabon

lyhyesti

 • Pyöreä maksamatta: tiemaksu pettynyt 10, vähintään 25 euroa
 • Lyhytaikaista oleskelua varten: laite ei ota maksua, vaan on maksettava virtuaalinen tiemaksun henkilö (ennen muuttoa) tai Internetin kautta
 • Yli 5 päivää tai säännöllisiä matkoja: ympyränmuotoinen pakollinen OBU / "TAG" tai laitteella Greenway
 • Vuonna Autoestradas ottaa veronsa esteet, se tehdään normaalisti käteiskortti tai
 • Espanjan kautta T-laitetta ei ole hyväksytty sen verkossa, ja siksi se on hyödytön
 • Espanjassa et voi ostaa näitä laitteita, Aivan rajan

Emme tiedä, kuinka kauan se kestää tämän kokoelman yritys. Portugalin hallitus myöntää, ne ovat lyhyitä rahaa ja on rahoitettava kriisiin. Jos haluamme laskea paljonko vietämme tunneliyrityksen, Osoitan viralliseen laskin. Esimerkiksi, Lissabon (A1) Tavira (A22) ovat 23,65 euroa 304,34 km.

Toisaalta, vaikeuksitta löydämme todistus kuljettajia, jotka ovat viettäneet vuosia maksamatta tiemaksut Greenway ja ylpeillä ei maksa mitään seuraamuksia. Uuden järjestelmän, joka ei muutu paljon, Jos et lopeta meitä matkan irtoaa.

Voit lopettaa tämän artikkelin, vihje arvostan taskut: tankki täynnä ennen rajan ylittämistä Espanjassa, ja yritä ottaa edes pudota takaisin, koska polttoaineiden hinnat Portugalissa (lisätietoja) ovat yksinkertaisesti törkeää. Polttoainetta voidaan kuljettaa runko, mutta vain karahvit homologoituja.

HUOM: Kaikki tiedot viittaavat artiklan autoja. Hinnat ovat erilaisia ​​muita ajoneuvoja.

valokuvaus | reservasdecoches (I)
lähde | Tietulleja Portugalissa Estradas de Portugal (viralliset sivut)
In Motorpasión | Via Verde Portugali: meillä on jäljellä oppia, Algarve Kiistanalainen tiemaksu voimaan 8. joulukuuta uusia Portugali tiemaksut hyökätä taskussa galicialaiset jotka asuvat lähellä