Toki, kun kuullut Uusi Suzuki Baleno ei odota mitään tavallisuudesta. Älä paljon väärää yleensä on auto paljon, ei erityisen maksamatta mitään konkreettista. Mutta on kaksi yksityiskohtia, jotka ovat kiinnitti huomiota ja minä kerron teille, vaikka yksi niistä, ja minä eteenpäin Josep hetkellisesti, kun hän kirjoitti uutuuden Baleno.

Toisaalta meillä on eniten varustettu versio (GLX-) on tietojen näyttäminen kojelautaan, joka jättää hieman väärä, koska emme odota Baleno näyttää tällaisia ​​tietoja. Toinen on YTHS, Smart hybridi Suzukin, joka on utelias sähköinen apua, vaikka Baleno ei ole hybridi-versio ... se?

Anna kojetaulun siksi olemme nimenneet ensin. No, on suorakulmainen värinäyttö kahden aloilla aina osoittaa ajan, lämpötilan, yhteensä kilometriä, osittainen ja vaihde on kytkettynä. Ainoastaan, jos tämä on luettavampi ja monia malleja, jotka on nyt toteutettu minimoimaan näytettäviä tietoja ja pakottaa sinut menemään jatkuvasti koskematta napit.

Mutta se ei ole erityisen hyvä tulee nyt. Yhdessä kaikki nämä tiedot näkyvät muun tiedon, jokin seuraavista vaihtoehdoista:

  • Kaavio viimeaikaisen käytön
  • G voimat reaaliajassa
  • Teho ja vääntömomentti käyttää reaaliaikaisesti
  • Ajo- ja keskinopeus kuvaaja viime
  • Viime graafin G voimia
  • Kartoittaa viime kiihdytyksiä ja jarrutus

Sitä tarvitaan? En katso sitä, mutta on yllättävää, että tällainen yksinkertainen auto ilmeisesti luottaa tämän tiedon. Nissan Juke on myös G-voimia, esimerkiksi, mutta Juke soittaa olla kaikki erilaisia ​​ja erityisiä.

Smart hybridi Suzukin

Kun moottori ja vain 1,2 GLX viimeistely Baleno on YTHS järjestelmä. Tämä Baleno on litiumakku on ladattava vain, kun jarrutus (ilman vähennyksiä) ja soveltamalla varastoitu energia käynnistää moottori, kun Start&Pysäytys on tehnyt ulkonäkö. Se auttaa myös edistää ajoneuvon vain ensimmäisessä muutaman metrin.

Ei hybridi käyttöä, mutta se on pujahtanut tähän ryhmään ja nauttii hallinnollisia hyötyjä hybridien totuuden. Muuten, tämän järjestelmän ansiosta vähentää 0,2 litraa bensiiniä sadalla kilometrillä hyväksyvästi.