Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio sen ajan 7 minuuttia, 51 sekuntia ja 7/10, SUV nopein Nürburgringin Nordschleife. Rohkaisemana mahtava moottori 2.9 V6 Bi-Turbo 510 hv ja 600 Nm vääntöä, on italialainen vaihtoehto Porsche Macan Turbo.

Olemme pitkään odottaneet tulo markkinoille on Quadrifoglio version Stelvio tarkistuksen jälkeen miten Stelvio on pystynyt kääntämään hyvää tunteita maastoautoalaan Giulia. Nyt tiedämme myös hinta, ja Se maksaa 104000 euroa.

Keskimääräinen SUV Alfa Romeo pystyy kiihtyy 0-100 km / h 3,8 sekunnissa, ja saavuttaa huippunopeuden 283 km / h. Ne ovat todella näyttäviä lukuja auton sen segmentin, joka sijoittaa sen yhdeksi maailman nopeimmin SUV.

Kalliimpi kuin Porsche Macan Turbo

Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio

Alfa Romeo on tänään avannut Stelvio Quadrifoglio tilaukset ja ilmoitti hinnan te, se on 104000 euroa sen perusversio ilman ekstroja. Vertaamme sitä sen lähin kilpailija Porsche Macan Turbo, 400 hevosvoimaa pystyy kiihtyy 0-100 km / h 4,8 sekunnissa ja saavuttaa 266 km / h.

Macan Turbo hinta on 97500 euroa, joten Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio on sijoitettu hieman korkeampi hinta. Se on riskialtis kantaa, koska se, että Italian on nopeampi ja tehokkaampi, Saksan nauttii tunnustetaan, että ehkä suuren lukumäärän Stelvio eivät pysty kompensoimaan perustella palkkion.

Joka tapauksessa, Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio ja voit tilata verkossa eurooppalaisten jälleenmyyjien ja että pian näemme sen liikkuvan alas kaduilla, ja että aikoja, jolloin katumaasturit yleensä yhä olla hybridejä, on fantastinen uutinen ystäville urheilun puhdas, onko segmentti voi olla.

In Motorpasión | Alfa Romeo Stelvio testataan: ensimmäinen Alfa Romeo SUV on paikalla