Circulation liikenneympyrät yleensä aiheuttaa yksi niistä keskusteluista, joita ei koskaan lopu, lähes tasolla ananasta pizza tai ilman ananasta, perunamunakasta tai ilman sipulia, tai vessapaperirulla roikkuu oikealle tai ylösalaisin.

suojeluskunta Hän halusi liittyä uudelleen risión joka on tehty liikenneympyröissä maamme, ja on tehnyt videon, joka periaatteessa on otsikoitu "Miten liikenneympyrään'Mutta lopulta se päätyy enemmän kokoelma'Miten OLE liikenneympyrästä' Kun useita esimerkkejä antaa ympäri kuonon useampi kuin yksi kuljettaja.

Eikä varmasti emme järjestä Ihmiskunta tästä avauksesta, mutta pitää yrittää.

Joten se on väärin tehdä koko liikenneympyrän ulkopuolella? Onko väärin kiertämään ratakierroksen?

Vastaan ​​sekä yleisen virrat:

  1. Olen ulkopuolella kaistaa, mutta menee neljä kertaa ympäri huvimaja kun Daisy ja minä deshojo mitä haluan.
  2. Olen ratakierroksen jos otamme ensimmäisen exit liikenneympyrään, ja toisissa lähtevät.

... heidän on vedota järkeä.

Jos joskus kiinni ulkopuolella kaista, vaikka liikenneympyrässä on täynnä liikennettä, voit helposti häiritä liikenteen sujuvuutta. Jos saat aina sen päälle tai sisälle kaistojen kun ei ole autoa liikenneympyrästä teet virheellinen käyttö kiskoja, koska siinä tapauksessa, vain vähän liikettä, ei ole perusteltua käyttää muita kaistaa kuin sen ulkopuolella ( katso 29 artiklan yleisten tieliikennelain, pääsääntöisesti).

Ja ennen kaikkea, jos otat sisälle kaistaa koska liikenne vaatiessa muista vaihtaa ulkopuolella kaista ennen lähtöä liikenneympyrään. Mitä tulee olla jäljittelemällä polku vihreä auto tulee ulos video ja muuten noudatettava perustamissopimuksen 74 ja 75 mainitun asetuksen

74 § Yleiset säännöt

  1. Kuljettaja ajoneuvon aikoo kääntyä oikealle tai vasemmalle käyttää muita keinoja kuin mihin se kiertää, ottaa toisen tien samalla tavalla tai jättää sen täytyy ensin ja riittävän ajoissa varoittaa kuljettajia kulkevat ajoneuvot taaksesi ja varmista, että nopeuden ja matkan ajoneuvojen lähestyy vastakkaiseen suuntaan voit tehdä liikkumavaraa suorittaa turvallisesti pidättäytymällä ole antanut näissä olosuhteissa (...)

  2. Kaikki sivuttainen liikkumavaraa johon kaista muutos on suoritettava siten, että prioriteetti matkustaa kiskon jonka tavoitteena on vallata (...)

75 artiklassa suorittaminen suunnanmuutoslaitteen liikkumavaraa

  1. b) Ellei satelliitin vakioidaan tai merkitty suoritettavaksi muutoin [kuljettaja] kaikki tulee noudattaa oikean tien reunaan, jos suunnanmuutos on oikea (...) Joka tapauksessa sijoittamalla ajoneuvon oikeaan paikkaan suoritetaan riittävän ajoissa ja toiminnan mahdollisimman nopeasti ja (...)

Onnea keskusteluun.

In Motorpasión | Liikenne liikenneympyrät on johtava eksponentti filosofian cuñadismo Espanjassa