Uudista ajokortti Se on prosessi, että jokainen kuljettaja on suoritettava useita kertoja koko hänen elämänsä. Vaatimuksia, toimenpiteitä, asiakirjoja edellytetään uusittaessa ajokorttia usein kysyttyjä kysymyksiä tästä prosessista.

Viime vuosina DGT on yksinkertaistanut joitakin yhteisiä menettelyjä nopeuttamaan uudistamista ajokortti. Tarkistamme sitten olennaiset kohdat tästä asiasta byrokraattiseksi kuten pääosin yksinkertainen. Kaikki mitä on pidettävä mielessä, että se on jonkin verran käänteitä, mutta se ei ole mitään pelätä.

Ensinnäkin, pitää mielessä, että kaikki ajokortti on alttiina voimassaolo, ja että tämä vaikutus riippuu kuljettaja ei ole menettänyt kaikki kohdat ja pitää tarvittavia vaatimuksia vastaanottamaan niitä. Lisäksi jos ajankohtana ajokorttia uusittaessa haltijalla ajokortti on sairaus tai vamma, joka voi pahentua ajan myötä, termi uudesta lisenssin voitaisiin vähentää ennaltaehkäisevästi.

Uudista ajokortti

Yleensä voimassaololuettelo ajokorttien on esitetty seuraavassa taulukossa. Ne ovat periaatteessa jäsennelty ajoneuvotyypistä voimme ajaa ja kuljettajan ikä.

ajokortit
luokat
AM, A1, A2, A, B Ajokortit
luokat
BTP, C1, C1 + E, C, C + E,
D1, D1 + E, D ja D + E kuljettajan ikä
alle 65-vuotiaisiinkuljettajan ikä
suurempi tai yhtä suuri kuin 65 vuotta
10 vuoden välein 5 vuoden välein
5 vuoden välein 3 vuoden välein

Voimme uudistaa ajokortti enintään kolme kuukautta ennen kuin päättyy, ja se tarkoittaa ei menetä päivän voimassaoloajan uudeksi uusimispäivänä laskettuna voimaantulopäivää meillä jo oli. Esimerkiksi jos ajokorttini päättyy 1. huhtikuuta 2015 ja olen mitä uusitaan tänään 22. tammikuuta 2015 uusi päättymispäivä minun uudistetun ajokortti on 01 huhtikuu 2025, ei 22 Tammikuu 2025 mennessä.

Nykyisin Vanhentuneen termi voidaan uudistaa ilman muuta kuin tavallista. Vuoteen 2009 se oli tarpeen käydä läpi tentit liikennettä, sekä teoriassa että käytännössä (kontrollitestiaineiden tunnettuja ja ohjattavissa ajotaitoa ja käyttäytyminen), mutta nykyään tämä vaihe ei enää tarvita.

Uudista ajokortti - maakuntien liikennettä

Et voi uudistaa ajokortti, jos ...

a) tuomari on todennut meidän kiellon ajo moottoriajoneuvojen ja mopojen.

b) tuomari tai hallinto olemme keskeyttäneet, varotoimenpiteenä tai lopulta ajokortti.

Mitä asiakirjoja tarvitaan?

Se riippuu siitä, miten me uudistamme ajokortti, tarvitsemme joitakin muita asiakirjoja. Nykyään voi uudistaa ajokortti Center of lääkärintarkastusta ja liikenneosasto. Myös vaaditut asiakirjat on erilainen, kun kyseessä on ulkomainen kuljettaja, joka uudistaa Espanjan ajokortti, ja jos kyseessä on Espanjan kansalaisen asuvat ulkomailla, jotka uusii ajokorttinsa espanjalainen.

Renewal Center lääkärintarkastusta (ei Liikenneosasto)

Uudista ajokortti - Tunnustaminen Medical Center

Uudistaa ajokortti Medical Center tunnustamista pyydetään identiteettiä ja me luotto meidän asuinpaikka kanssa henkilötodistus tai passi ja tehokkaita.

Kun on kyse yhteisön ulkomaalaisten he kysyvät oleskeluluvan tai henkilötodistus tai passi oman maan yhdessä rekisteröintitodistus Keski rekisteriin Ulkomaalaisten EU ulkomaalaisille. Kun kyseessä on EU: n ulkopuolisten ulkomaalaisten oleskeluluvan EU: n ulkopuolisille. Kaikki asiakirjat tulee olla alkuperäisiä (valokopiot eivät kelpaa) ja sen on oltava voimassa silloin, kun jättämisestä.

Sieltä ja maksamisen jälkeen maksu 23,50 euroa (Tiedot päivitetty elokuussa 2016) yhdistämiseksi, teimme valokuvan, allekirjoitimme uusimista koskevan pyynnön ajokortin, ja harjoittelimme lääkärintarkastusta sähköisen lähete liikenneraportti psykofyysistä kuntoa.

Uudistamiseksi liikenneosasto (lisäksi kulkee lääkärintarkastus keskus)

puhelin

Nykyään uudistumista liikenneosastolle on suunniteltu ei tee kenellekään. Kaikkiin tarkoituksiin, se on vielä mahdollista uudistaa ajokortti liikenneosastolle, mutta emme saa etua tekemällä sitä tällä tavalla, päinvastoin. Liikenteessä aiomme kysyä:

 • Espanjaa, katalaani, baski, galicia: kirjoitettu virallisella lomakkeella kuin tämä hakemus.
 • Tavallinen määrä 23,50 euroa.
 • Raportissa tiedoksi terveydentilan Telemaattiset Ajuri rekisteri kuljettaja tunnustaminen Centre.
 • Henkilökortti, passi tai oleskelulupa voimassa.
 • Nykyinen kuva 32 x 26 mm: n väri.
 • Kantapää-valokuva löytyy samasta päämajassa asianmukaisesti allekirjoitettuna.

Johtopäätös: on halvempaa uudistaa ajokorttini keskuksen lääkärintarkastukseen. Yhteensä, myös meidän täytyy käydä läpi sinne hyväksymään meille todistuksen ja lähettää sen liikennettä ...

Uudistaa ajokorttien ulkomailta

Uudista ajokortti

Kun kyseessä on Espanjan kaikkialla maailmassa, tutkimuksessa suositellaan DGT uusiminen ajokortti diplomaattista tai konsuliedustustot, mutta voidaan myös käsitellä jollakin liikenteen pääkonttori, lähettämällä seuraavat asiakirjat:

 • Kantapää-foto täytetty ja allekirjoitettu, jossa kuva 32 x 26 mm: n väri. Voit hakea diplomaattisesta edustustosta tai konsulaatista.
 • Lääketieteellinen kelpoisuus antaman selosteen lääkäri siinä maassa, jossa kyseinen henkilö on ja hyväksyttiin diplomaatti- tai konsuliedustusto Espanja, joille on äskettäin hakijasta valokuvia. Sinun on määritettävä kunto ajaa.
 • Kopio kuitti maksun euron 23,50. Maksu voidaan tehdä verkossa tai siirron (jossa kustannukset huomioon hakijan) tilille Keski Traffic (0049 5103 79 2616578716 IBAN: ES23 0049 5103 7926 1657 8716, SWIFT: BSCHESMM). Siirto on huomattava, tässä järjestyksessä: tunnus, koko nimi, "Vuosimaksu ajokortti".

Uusimatta lisenssiä ollessa ulkomailla Espanjassa

Uudista ajokortti

EU: n kansalaisten kanssa laillinen asuinpaikka Espanjassa ja 2 vuosi (tammikuusta 19, 2013), jonka voimassaoloaika ajokortin on määrittämätön tai sisällä yli 15 vuosi, jotta Ryhmä 1 (AM, A1, A2, voima, B ja B + E) tai suurempi kuin 5 vuosi sallimaan Ryhmä 2 (BTP, C1, C1 + E, C, C + E D1, D1 + E, D, D + E) termi on uudistettava lisenssi ajomatkan päässä viime 19. tammikuuta 2015. jotka ovat saaneet oleskeluluvan kyseiseen päivään mennessä on uudistettava sitä kahden vuoden kuluessa saada oleskeluluvan.

Näissä tapauksissa täytyy tehdä ajanvarauksen sähköisen päämaja DGT kautta tai puhelinnumeroon 060. Sen tapahtumapäivänä on toimitettava seuraavat asiakirjat:

 • Todistaa henkilöllisyytensä ja oleskelua: DNI, NIE tai passi ja muita todisteita, jotka saivat liikenneosasto todistaa asuvansa.
 • Ajokortti (alkuperäinen ja kopio).
 • Henkilö osallistuu asuva kysyy puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta kontakti kansalaisten antaessaan viranomainen luvan tarkistaa, että lupa on voimassa. Vahvistuksen jälkeen Traffic uudelleenjärjestelystä kantajaa, ja siitä ajasta hakijan täytyy mennä Medical Center kuljettaja tunnustaminen todistuksen myöntäneen terveydentila.

  Päivä toisen kierroksen on tarpeen antaa seuraavat asiakirjat:

  • Nykyinen valokuva 32 x 26 mm
  • Kantapää valokuva, joka tullaan antamaan Traffic Pääkonttori, täytetty ja allekirjoitettu.
  • Virallinen hakulomake on toimitettava päämajassa liikennettä verkkosivuilla DGT
  • Tosite vuosimaksua (23,50 euroa)

  Uudista ajokortti maksaa vähemmän

  Uudista ajokortti

  Tapauksessa osoitteenmuutos, Liikenne yksinkertaisesti kommunikoida uuteen kotiin. Se on ilmainen.

  Lisäksi uusiminen vähenevät ajokortti kahdessa tapauksessa (uudistettu elokuu 2016 tiedot):

  1. Kun kuljettaja on Yli 70 vuoden ajan, Maksat mitään maksua.
  2. Sen määrätessä alle normaalin voima johtuu lääketieteellisistä syistä, ja sitten määrät maksujen seuraa seuraava askel:
   • Jopa 4 vuotta: 18,80 euroa
   • Jopa 3 vuotta: 14,10 euroa
   • Enintään 2 vuotta: 9,40 euroa
   • Vuosi tai vähemmän: 4,70 euroa