Se on aina iski minulle suuri määrä filmitähtien että niiden kautta ammatin kilpa kuljettajia. Paul Newman on paras esimerkki, koska sen lisäksi, että lentäjä tuli olla oma Racing Team, mutta on muitakin läsnä, jotka ovat seuranneet tätä samaa tietä, kuten Patrick Dempsey tai Jackie Chan, molemmat joukkueet kilpailevat WEC.

Tarina että tuomme nyt pyörii Paul Newman ja rannekello, että käytetty ampuminen legendaarisen elokuvan '500'. Se on hiljattain huutokaupataan ja joku on maksanut sen 15250000 euroa, tehden kallein katsella koskaan.

Rolex Daytona Paul Newman

Rolex Daytona

selvästi Rolex, varsinkin Daytona mallit liittyvät läheisesti osia maailman moottoriurheilusta. Kello malli käyttöön vuonna 1963 suunniteltiin mekanismi, joka sallitaan kilpailu lentäjät mitata keskinopeutta he olivat tulossa, ja voidaan mitata jopa 400 mailia tunnissa.

Sveitsin brändi sponsoroi useita kilpailuja, Formula 1 mestaruuskilpailujen vastus. Niin paljon voittajat Le Mansin 24 tunnin ajo osana palkinnon saavat Rolex Daytona tallennettu teko he ovat onnistuneet. Ne ovat erittäin kysyttyjä kappaletta keräilijöiden keskuudessa kellot, koska on loogista, koska saada yksi kovin kisa maailmassa, se on sanoa sinun täytyy voittaa.

'Aja varovasti. Olen

Mutta historia Rolex Daytona on melko yksinkertainen. se oli Joane Woodward, vaimo Paul Newman, joka antoi että kello juuri ennen kuvausten elokuvan '500'.

Joane Woodward ei pitänyt miehensä corriese autoja. Vaarana Kilpailun peloissaan häntä, ja ehkä aikovat rauhoittamaan cravings oikea jalka, Rolex Daytona antoi tämän hyvin erityinen kaiverrus kannessa mekaniikka.

Rolex Daytona Paul Newman

'Aja varovasti. minulle" ("Ajakaa varovasti. minä") se oli Woodward määräsi Joane kirjoitus tallennuksen kellon, jota käytetään näyttelijä tallennuksen aikana '500' ja joka ilmestyi lehden kannesta 80-luvulla.

Vuosia myöhemmin, Newman ei näyttänyt olevan paljon arvostusta kellon, koska legenda, joka antoi sen sitten poikaystävä tyttärensä kysyttyään aikaa ja nähdä, että tämä ei ollut edes kelloa.

Rolex Daytona Paul Newman

Nyt vuotta myöhemmin, kello huutokaupattiin Phillipsin ja vaikka arvioitu myyntihinta on $ 1 miljoonan joku on maksanut huimat 15250000 euroa mennessä.

joten tämä Rolex Daytona Siitä on tullut kallein katsella koskaan huutokaupataan. sinetti Paul Newman Paljon on tehty.

In Motorpasión | 3 voittoa Le Mans, Daytona, Sebring ja 800 hv: Porsche 935 Paul Newman huutokauppa