Aika lentää, ja ei olisi toteutunut, ystävämme 8000vueltas 10 vuotta. He alkoivat olla hyvin keskittynyt blogi ystäville puhdasta urheiluautot, ajonautinnon, ja nykyään järjestäjät korkeamman tason radalla päivää maassamme.

Juhlia tätä 10 vuotta, 8000vueltas järjestää ensi sunnuntai 12 marraskuu tapahtuma kaikille avoin. Ei, se ei ole piiri ja hinnat ovat hyvin edullisia.

Vuonna 8000vueltas haluavat 10 vuotta on juhla moottorin, kohtauspaikka autojen ystäville, joten ovat siirtyneet normaalin sijainnin, Jarama piiri, valitsevat toisen myyttinen paikallaan, Hippodrome de la Zarzuela Madridissa.

Monet hevoset parkkipaikalla ja kilparadoille

Pres 011 8000 2016

Tulee autopaikka varattu urheilu- ja superautoissa Kaikkien osallistujien tulee olemaan näyttelytila ​​auto, välipala ja nautitaan ja siellä on tietenkin paikka nauttia muita rotuja, hevonen.

He haluavat, että kaikki autojen ystäville saada yhdessä siellä nauttia mitä monet meistä haluavat tehdä näissä tapahtumissa, jutella autoista ja kertoa sodan tarinoita.

Kaksi vaihtoehtoa 9 euroa

Ympäristö ja Restaraucion

Tulee kaksi tapaa osallistua. Ensimmäinen, tulee olemaan Cocktailtomaateille että 9 euroa tilauksesta tai 12 euroa lipputulot, sisältyy: pysäköinti VIP pääsy Hipodromo de la Zarzuela nauttia 5 kilpailua ja Grand Magazine Award Hei 1 € kohteliaisuus panostaa hevosurheilu, pääsy 8000vueltas oma terassi 1 juoman (vesi, sooda tai olut) ja makuista kinkkua Patabrava.

Toinen vaihtoehto on suunnitella alkupala ja korkeammalle 'Lounas' koostuu 2 kurssien ja jälkiruoka vastaa Mallorcalla. Sitten kun ruoka on mahassa, osallistujat, jotka ovat valinneet tämän toisen vaihtoehdon, joka on hinnoiteltu 50 euroa, Carudel Club on pääsy VIP-alue, jossa on ainutlaatuiset näkymät Madridiin.

Ilmeisesti paikkoja on rajoitetusti, joten jos olet löytänyt hyvän suunnitelman ensi sunnuntaina, sinun ei pitäisi kestää liian kauan allekirjoittaa. Hevoset ovat vakuutettuja.

In Motorpasión | Radan päivän 8000vueltas Elämyksiä 26 kuvaa