Yhtiö perusti Elon Musk on juuri julkaissut taloudellisia tuloksia kolmannen neljänneksen osalta odotuksia seurauksineen. Puhumme taloudellinen tasapaino lähtien toimitusjohtajana SpaceX luvannut sellaisen "helvetillinen tuotanto" Malli 3 ja sen pullonkaulat, ja nyt näyttää siltä, ​​että Tesla jatkossakin polttaa rahaa häiritsevää tiellä.

Tappiot on kahdennettu kolmen viimeksi kuluneen kuukauden aikana: 619400000. Kuitenkin on ollut odotettua parempi myynti: 2,980 miljoonaa euroa verrattuna 2,940 miljoonaan aiemmin arvioitiin. Kuten raportti paljastaa, Se tuottaa 10% vähemmän Malli S ja Malli X lopettaa tuottava ponnistelut keskittyvät Malli 3, jotka on toimitettu 222 yksikköä.

250,000th yksikkö on jo toimitettu

valmistus

"Jatkoimme tapaamaan alkuperäiseen pullonkauloja liittyvät näihin ongelmiin, ja ei ole perustavanlaatuisia ongelmia toimitusketjussa tai meidän tuotantoprosessien"Se heijastaa raportin. Totuus on, että tuotannon nopeutta Malli 3 kasvaa jatkuvasti, mutta korkea automaatioaste tuotantolinjalla Se on osoittautunut haaste.

Muutama päivä sitten vain, Panasonic, jotka tuottavat akkukennoja sähkö Tesla gigafactoría Nevada, sanoi, että tuotanto voisi kasvaa nopeasti, koska syyt pullonkaulat tuotannossa Malli 3 oli tunnistettu. Hän lisäsi, että osa valmistusprosessin akkua ei ole vielä automatisoitu, ja siksi on alle tuotannon tavoitteita.

Tesla Model 3

Omalta Tesla yhä voimassa optimistinen haaste mikä tarkoittaa, että prosessi tuottaa malli 3 on paljon enemmän automatisoitu kuin veljiään S ja X, "tai vähintään joka toinen autojen markkinoilla", Sanoi yhtiön.

Tavoitteen saavuttamiseksi on 5000 Model 3 viikossa "viimeistään ensimmäisen neljänneksen 2018", Tesla on suuntaamaan pyrkimyksiä kohti odotettua mallia. Tässä viimeisellä neljänneksellä heille annettiin 25915 yksikköä Malli S ja Malli X ja Model 222 3 18% enemmän kuin edellisellä neljänneksellä. Kuitenkin siellä on 10% vähemmän kuin kaksi mallia tähti viimeisellä neljänneksellä: tuotantoprosessi keskittyy gigafactoría Nevadan ja Malli 3.

Zaragoza superchargers asemalla Tesla

Kolmannella neljänneksellä, Tesla toimitti 250,000th yksikkö ja ei näe niillä pullonkauloja vaikuttaa yleiseen nopeus varantojen Malli 3, kuten mietinnössä kasvaa. On huomattava, että useimmat varannot tämä malli on ollut sokea (Elon Musk jo varoitti: auto ei voinut edes maistaa tai nähdä), joten puhumme asiakas, joka ei noudata säännöllistä parhaillaan ostamassa ja joka todennäköisesti odotettava huolimatta viivästyksistä.

Mitä lukemattomia rintamilla ottaa Musk (tehdä planeettainvälisen ihmislajin tai saada meidät matkustamaan hengenvaarallista nopeuksilla maanalaisen) esittelee sen odotettu sähköinen kuorma. "Esittämistä Semi Truck 16. marraskuuta, osoitamme, kuinka voimakas sähkönjohtavuuden globaaleille ajoneuvoteollisuudelle", Sanoi yhtiön.

tesla näyttö malli 3

Myös juuri avannut uuden aseman superchargers Shanghaissa Kiinassa, jossa 50 kuormitusyksikköä lisättynä 126 maailmanlaajuisesti.

Kuten sanottu, varhainen elämän yritys (jopa enemmän niin hullu kuin Tesla), yleensä jatkuva tanssin välillä punainen ja musta. Se on hinta häiriöitä, kun et mitä kukaan ei.