Puhuttaessa abstraktilla venal arvo auton tarkoitamme määrää voit tuntea omistaja käytetyn ajoneuvon myytäessä. Itse asiassa, markkina-arvo auto on korkeintaan hintaa että auto voi päästä mukaan markkinoille pohjimmiltaan mitä ikäsi, sen kunto, ja lakien mukaan markkinoilla. Siksi on tärkeä seikka, kun se tulee myyntiin auton toisen käden markkinoilla.

Kohdistettu maa korvaus vakuutusyhtiöt, markkina-arvo auton käsitellään myynnin arvo, jolla ajoneuvo tuolloin ennen liikenneonnettomuudessa. Kuitenkin, tämä yhtälö ei aina käytetä. Tästä pääsemmekin tarve eriyttää markkina-arvo auton jälleenhankinta-arvon, joka on samaa autoa, tai ero markkina-arvon auton vs. parantunut tai arvoa vastaan ​​uuden auton markkina-arvoa.

Katsotaan, mitä eroja on.

Markkina-arvo auto ei ole syytä uudelleen

Mikä on markkina-arvo auton

luonnollisesti markkina-arvo auton ehkä ole arvoa uuden auton, koska markkina-arvo otetaan huomioon muiden tekijöiden, virkaikää ajoneuvo, kun uusi arvo on arvo, että ajoneuvo oli, kun hän ensin tuli ulos jälleenmyyntisopimuksen, mukaan lukien sekä kuljetus- ja verot, jotka voivat olla sovellettavissa ostohetkellä.

Jos vakuutus arvon korvaamista uuden ajoneuvon, tämä tarkoittaa, että ne maksaa laskun, koska se on uusi auto, kuten lisävarusteita, jotka merkittiin politiikkaa. Jos auto ei enää valmisteta, ne maksaa koko summan vastaava malli tilalle. Tämä maksu voidaan tehdä pääoman (raha) tai laji (auto), valinnan mukaan vakuutettu 18 artiklan säännökset lain 50/1980 vakuutussopimuksista, joka oikeuttaa vakuutettu Olkoon tämä päättää, miten saada maksu:

Kun luonto sallii vakuutus ja vakuutettu suostumukset, vakuutuksenantaja voi korvata korvauksen maksamisesta korjauksen tai vaihdon vaurioituneen esineen.

Jälleenhankinta-arvo verrattuna markkina-arvo

Mikä on markkina-arvo auton

jälleenhankinta-arvo, jota kutsutaan myös markkina-arvo, on arvo auton tapauksessa ostaa välittömästi edeltäneen ajan yhtä liikenneonnettomuuteen se tapahtuu. Jälleenhankinta-arvo on arvo auton, joka on samat ominaisuudet ja samanikäisiä, vuosina, että romutti auton. Tässä tapauksessa ne eivät ole väliä ja rullattu kilometriä ja ajoneuvon kunnon. Jos valinnainen ajoneuvon tarvikkeet, nämä ovat myös sen jälleenhankinta-arvon ne merkitään politiikkaa.

Omalta osaltaan venal arvo auton on arvo, jos myydä välittömästi edellä aikaa yksi auto-onnettomuudessa se tapahtuu samoissa olosuhteissa kuin on kuvattu korvaavan arvon.

Siksi ero jälleenhankinta-arvon ja markkina-arvo on ero ostohinnan ja myyntihinnan ajoneuvoon. Tämä ero on luonteeltaan kaupallisia, ja se sisältää huolto- ja korjaustöiden suoritetaan auton ennen sen myymistä uudestaan, voittomarginaali, joka vallitsee parhaillaan ostamassa ja verot, joita sovelletaan, nämä palkkiot liikennemaksut muodollisuuksia lähetyksen ajoneuvoja.

Markkina-arvo voidaan parantaa

Mikä on markkina-arvo auton

On toiminnan arviointiin ajoneuvojen jossa asiantuntija määrittää käypää arvoa auton mutta yhtiö, joka on vastuussa toiminnasta parempana parantaa sitä arvoa, mikä johtaa parannettu markkina-arvo. Tässä tapauksessa puhumme arvoon, joka voi vaihdella markkina-arvon ja korvaavan arvon auton. Se kaikki riippuu kaupankäynnin edellytyksiin meillä. Jos puhumme liikenneonnettomuudessa kattaa tietyn vakuutuksen, sinun täytyy tarkistaa, mitä esitettyjä ehtoja vakuutussopimuksen palkataan kyseisen ajoneuvon.

Laskea parantunut markkina-arvo, sitä pidetään viitteenä jokin muu arvo, joka on mikään yllä. Yleensä se otetaan huomioon tietojen julkaisuista viitearvot ammattilaisia ​​ajoneuvojen hankintaa (Ganvam ja / tai Eurotax), ja kun kyseessä ovat vakuutusyhtiöt, jotka käyttävät näitä arvoja lisätään hieman prosenttia, mikä on määritettävä ottaen huomioon politiikan.

Miten markkina-arvo auton lasketaan?

Mikä on markkina-arvo auton

Laskea markkina-arvo auton otetaan huomioon muiden tekijöiden, viralliset määrät joka määrää valtiovarainministeriö kautta taulukoita, jotka muuttuvat aika ajoin. Nykyisen, joka tuli voimaan 1. tammikuuta 2014 on luokkaa HAP / 2367/2013. Lista on järjestetty merkkejä ja malleja, mutta, kyllä, on käytössään yli 500 sivua, osittain siksi, että nykyinen pöydät myös kerätä markkina-arvojen aluksia.

Joka tapauksessa, voit aina käyttää laskinta markkina-arvo auton mennä nopeammin. Kuten näemme käyttöä, se on otettava huomioon tärkeimmät tiedot ensimmäisen rekisteröinnin päivämäärä ajoneuvon, joka lopulta on mikä määrää ikä tämän. Sieltä merkki, malli ja tarvittaessa versio haetaan ja saadaan vastaava arvo, joka on prosenttiosuus virallisesta arvosta julkaisemien valtiovarainministeriö, joka koostuu mukaan vuosina että ajoneuvo:

 • Enintään 1 vuoden: 100%
 • Enemmän kuin 1 vuosi 2: 84%
 • Yli 2 vuotta, 3: 67%
 • Yli 3 vuotta, jopa 4: 56%
 • Yli 4 vuotta, jopa 5: 47%
 • Yli 5 vuotta 6: 39%
 • Yli 6 vuotta 7: 34%
 • Yli 7 vuotta, kunnes 8: 28%
 • Yli 8 vuotta, 9: 24%
 • Yli 9 vuotta 10: 19%
 • Yli 10 vuotta, jopa 11: 17%
 • Yli 11 vuotta, jopa 12: 13%
 • Yli 12-vuotiaat 10%

Nämä prosenttiosuudet sovelletaan henkilöautoihin, maastoautojen ja moottoripyörien jo ilmoittautunut. Määrästä laskelmasta olisi vähennettävä 70% markkina-arvosta auto, joka on omistettu yksinomaan ja yli kuusi kuukautta jonkin seuraavista toiminnoista: opetus kuljettajat, auton vuokraus ilman kuljettajaa tai taksilla.