Ehkä nimi Peter W. Schutz Se ei kuulosta kovin. Se oli toimitusjohtajana Porsche 1981-1987, varmasti vaikeampaa vuosi yritys, joka vuonna 1980 oli suuria tappioita ja purjehdus peräsintä osaksi huonompaan asemaan, jos se sopii, joissa Porsche 911 oli määrä kadota.

Peter W. Schutz kuoli tällä viikolla vuotiaana 87. Häntä pyydettiin antamaan kurssin muutos yrityksen strategian, säästö ikonin 911, kehittää muiden tuoteryhmien, kuten vaihteiston ja menestyä kilpailussa. Kaikesta huolimatta hän ansaitsee tarkastelu elämästään.

hänen elämänsä

Peter W. Schutz Syntyi Berliinissä (Saksa) 30. huhtikuuta 1930. Natsismin nousun vei perheensä pakenemaan kotimaastaan, ja ensimmäinen kohde oli Kuubaan, jossa he asettuivat Havannassa vuonna 1937.

S17 1819 Hieno

Karibian saarelle oli vain kaksi vuotta sitten vuonna 1939 ne jätti Yhdysvallat, jossa he asettuivat Chicago (Illinois). Schutz kasvoi siellä ja siellä opiskeli uransa koneinsinööri.

Pian valmistumisensa jälkeen hän aloitti työt toukka, jossa hän vietti 15 vuotta. Cummins Engine sieltä, missä se oli 11 vuotta, joista kahdeksan hän toimi varapääjohtajana myynnin Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Niiden tulokset olivat fantastisia, johti yritysten kannattavuus koskaan saavuttanut.

Samaan aikaan, Porsche oli menossa läpi pahimman kerran historiassaan. 1980 oli kohtalokas yritykselle, joka tuli irtoa miljoonia tappioita vuonna. Syyt olivat monet, mutta yksi raskaimmista oli pieni kaupallinen menestys Yhdysvalloissa uusi 924 ja 928 malleja.

Sen lisäksi, että 911, myydään yhä suhteellisen hyvin annettiin, he antoivat lukemattomia mekaanisia ongelmia, jonka hän oli heikentää maineen Porsche maailmanlaajuisesti. Disaster, tule.

Porsche toimitusjohtaja oli tuolloin Ernst Fuhrmann, joka tiesi hänen päivänsä olivat luetut. Kun he alkoivat etsiä korvaavia, oli Ferry Porsche itse henkilökohtaisesti joka kysyi Schutz, joka haki. Vain 12 oli ehdokkaita, ja hänet valittiin.

Onnistunut muutos välittömästi kurssin

Saapuminen Peter W. Schutz yhtiö oli välitön hyödyllinen opetus. Eikä hän jälleenmyyjäverkoston miksi Porsche 911 autot olivat niin kalliita, ja antoivat mekaanisia ongelmia niin usein.

Hän kysyi, mitä oli tärkein syy näihin toimintahäiriöitä, ja sanoi Ne johtuivat ongelmista nokka-akselit. Ongelma havaittiin, mutta ei ollut mitään aikomusta korjata sen.

P03 1224 A5

Miksi? Koska Porsche tuotelinjan, 911 elämä oli määrä päättyä vuonna 1981 hyväksi 928 ja 944, joten mitään järkeä investoida toimet ja resurssit ratkaisemaan ongelmaa, että hänen päivänsä olivat luetut.

Porsche 911 olisi edelleen valmistettava

Schutz totesi myös, että nämä suunnitelmat tuotannon lopettamisesta 911 oli heikentää moraalia insinöörit, jotka näkivät sen omaksi päätuote se kaatui. Joten vain kolme viikkoa sen jälkeen tulevat toimistossa, hän arvosteli päätöstä lopettaa tuotannon Porsche 911.

Porsche 911 1979

se oli toimistossa Helmuth Bott, Chief Engineer, jossa Schutz vedettiin taululle aikajanan 928, 944 ja 911. Jälkimmäinen oli merkitsi loppua joulukuussa 1981. He sanovat silloin Schutz Hän otti kynän ja saavutti 911 linjan ulkopuolella hallituksessa itse, vaikka seinän ja pyytää Bott ottamaan hänet ulos.

rinnakkain Hän ratkaisi ongelmat nokka-akselit ja asiakastyytyväisyys ja jälleenmyyjät ympäri maailmaa alkoivat elpyä. Ihmiset olivat valmiita maksamaan suuria taalaa 911, mutta 911 ilman mekaanisia ongelmia.

Että puolestaan ​​ruorissa yhtiö teki kaiken käynnistettävä olla optimistinen Porsche. Numerot alkoivat poistua, joten Schutz keskittyi myös tehostaa niiden 911 Cabrio valikoima ja käynnistää 944 Turbo, 944 S ja 944 S2.

S17 1822 Hieno Kun 24 tunnin Le Mans 1981 Ferry Porsche

Edessä mitä he yleensä tekevät toimitusjohtajista jotka tulevat yritykset vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, Schutz ei leikata investointeja Motorsport. Pitäisi tietää, että joka kerta, kun Porsche kilpailussa voitti viikonloppuna myynti autonsa kasvoi maanantaina.

Miksi hän tuki Porsche Motorsport jako. Heillä oli plenado osallistua Le Mansin 24 tunnin ajo kanssa 924, mutta mahdollisuudet voittaa tämän mallin kanssa olivat nolla. Schutz jälleen muuttunut suunnitelmia, kertomalla heille tai menossa kilpailussa voittaa, tai parempi olla osallistumatta.

S17 1814 Hieno

Sitten he päättivät kirjaimellisesti ottamaan kolme 936 Porsche-museo, laita ne kehittyivät moottorit indy Auton Amerikan ja poistua Ranskan kilpailussa. Viisas päätös, koska Porsche voitti kyseisen vuoden 24 tunnin Le Mans.

Vuonna 1982 Porsche myös hallitsi Le Mans kanssa 956, The 953 AWD voitti Paris-Dakar 1984 ja myöhemmin 959 vuonna 1986. Motorsport onnistumisia auttoi imago maailmanlaajuisesti vahvistuu huomattavasti.

Samanaikaisesti kilpa onnistumisia, tuotelinjan eteenpäin. 911 3.2 Kolmannen sukupolven Hän syntyi alle kapulan Schutz, ja oli ennennäkemätön menestys.

1982 Porsche 911 SC

Niin paljon, että myynti Porsche sitten kokenut ennennäkemättömän kasvun. Vaikka vuonna 1981 noin 28000 Porsche myyty maailmanlaajuisesti vuonna 1986 luku oli 53000 yksikköä. Viisi vuotta kirjaa, historialliset luvut ja elpymisen, joka johti Porsche ei katoa.

Vain muutos syklin kokemusta 1987, jossa Yhdysvallat kärsi yhden suurimmista finanssikriisin historiassa musta maanantaina jolloin myös valuuttakurssien kasvoi Porsche liian kalliita todellisuus, joka vallitsi tuolloin osaa lyödä Schutz.

Porsche 911

Porsche myynti Yhdysvalloissa laski alle puoleen, joka oli toiseksi tärkein markkina yrityksen, se oli jotain ylitsepääsemätön. Schutz jätti yhtiön vuonna 1988, ja eläkkeelle vaimonsa Floridaan. Loppuelämänsä päivää ennen kuolemaansa viime lokakuussa 29 at 87-vuotiaana, hän vietti se nauttii hänen perheensä, antaa kannustavia luentoja ja tunnustettu piireissä fanit Porsche kuin mitä se oli: El Salvador Porsche 911 ja Porsche brändin.

D.E.P. Peter W. Schutz.