Muistan, kun olin aikeissa suorittaa minun käytännön ajokoe, opettajani ja odotin kärsimättömänä mitä soitimme tutkijalle. Kun tutkijan mihin olimme lähestyi, opettajani sanoi: "Oho ...". Ja totuus on, että "go" En kuulosta kovin hyvältä.

minun "prof" Hän alkoi puhua aikaa, ehkä vähentää joitakin jännitystä hetkellä, mutta heti sen jälkeen tutkijan pyysi hiljaisuutta kaikkien tenttiin, hiljaisuus levisi yli 15 tai 20 minuuttia kestäneen testin.

Mitä voit vaikuttaa haitallisesti KEHITYS tutkiminen voidaan kieltää

Tutkijoiden on joukko suuntaviivoja Tutkimuksen onnistumisen. Kaikki, mikä uskoo voivan vaikuttaa haitallisesti normaaliin etenemiseen tutkinnan todennäköisesti kieltää. Esimerkiksi radion tai kuunnella musiikkia testin aikana.

Joillekin kuljettajille, kuunnella musiikkia, uutisia tai suosikki näyttää radiossa liittyy läheisesti ajokokemusta -Ei puhumattakaan ammattikuljettajat, jotka viettävät tuntikausia ratissa.

epäilemättä tämä on tärkeä ja myönteinen rooli Monissa tapauksissa, matkan tekoon paljon siedettävämpää, mutta ohi rajan, voit tulla tärkein mittari huomiota kuljettaja, ja noina aikoina ja on tulossa vaarallinen.

Musiikki ja ihmiset

ACORDES TARKKA oikeaan aikaan SYDÄN korotukseen ja adrenaliini

Esihistoriallinen miehet ennen metsästystä tai sotilaat kaikkien aikojen taistelukentillä ovat käyttäneet musiikkia keinona, tarkkaa sointuja oikeaan aikaan ei lisätä sydämen syke ja adrenaliini sukupolvi.

Associate musiikki kuvakieli, tietty hetkiä elämämme tai jopa ihmiset. Meillä painetaan video rock-konsertti kuunnella klassista musiikkia tai päinvastoin.

Jokainen henkilö, Musiikki luo tuntemuksia tai erilaisia ​​tunnelmia, Voit tehostaa aggressiivisuus, stressi, surua, jne

Musiikki ratissa

Jos se vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen, ei ole epäilystäkään siitä, että vaikutus nuotteja johdot voi mennä huomaamatta.

Suoritetussa kokeessa Britannian vakuutusyhtiöiden vertailu verkkosivuilla confused.com, hänen vaikutuksensa osoitettiin ajurit ja mahdollisesti jopa vaarallisempia kuin muut kappaleet tunnistettiin.

Suoritettiin koe, jossa kahdeksan osallistujaa, neljä naista ja neljä miestä. kukin led 500 mailia puoliväliin musiikin kuunteluun ja toinen puoli hiljaisuudessa.

Hip-Hop TUOTTAVIEN hyökkäystä, raskasmetalli kiiruhtaa, klassinen musiikki FORUM

Kokeen aikana muoto lyijyä seurattiin ja kirjattiin muuttujat nopeus, kiihtyvyys ja jarrutus ja todettiin, sellaisina vaikuttanut musiikkia tai ei, ja niin hän teki kaikenlaista musiikkia.

yksi osallistuja kuullut soittolistan hiphopin ajoi aggressiivisesti tai kuljettajana kuuntelu havaita, kuinka esimerkiksi raskasmetalli ajo nopeammin kuin muulla tavalla.

Klassinen musiikki teki kuljettajat, sekä miehet että naiset, lisäisi arvaamattomasti kun he tekivät hiljaa.

Tri Simon Moore University of London, Hän valvoi kokeilu ja asettaa useita johtopäätöksiä:

 • Beats nopea ja jatkuva musiikki voi aiheuttaa jännitystä, joka voi johtaa kuljettajan keskittyä enemmän musiikkia kuin tiellä.
 • Nopeana voi aiheuttaa kuljettajille alitajuisesti nopeuttaa sen nopeus vastaa rytmiä laulun.
 • Kuuntele musiikkia et pidä voi aiheuttaa stressiä ja häiriötä, joka myös vaikuttaa negatiivisesti ajo.

Turvallisempia ja vähemmän turvallisia kappaleita

Kokeilu meni pidemmälle ja ehdotti luettelon kappaleista, jotka molemmat voivat vaikuttaa myönteisesti kuljettajien, kuten ne, jotka heidän pitäisi välttää, koska ne tuottivat useita haitallisia vaikutuksia ajamiseen.

Top 5 turvallisimmista olivat seuraavat otsikot:

 1. Come Away With Me - Norah Jones
 2. Billionair - Travie McCoy ja Bruno Mars
 3. Olen Yours - Jason Mraz
 4. The Scientist - Coldplay
 5. Tiny Dancer - Elton John

Lisäksi nämä ei suositella kuuntelu ajon olivat:

 1. Hei Mama - The Black Eyed Peas
 2. Dead on Arrival - Fall Out Boy
 3. Paper Planes - M.i.a.
 4. Radiopuhelimeen Man - Steriogram
 5. Paradise City - Guns N 'Roses

Rajat huomiota, selitys

Se, että kiinnittää huomiota laulun subtract ajokykyyn on selitys. Ihminen on keskittymiskyky, on olemassa raja, mutta en tiedä missä tarkalleen, kertoo Roberto Ramos, koulutus koordinaattori NCEA (kansallinen keskusjärjestö Autokoulut) Foundation.

Ihmisen huomio on jaettu kolmeen osaan: jatkuvaa huomiota, valikoiva huomiota ja jaettu huomiota. Jatkuvaa huomiota on kyky yksilön ylläpitää jatkuvasti huomiota on -concentrarse- tehtävään jaettuna huomiota on kyky yksilön kiinnittää huomiota erilaisiin ärsykkeisiin samalla aina etusijalle mitään niistä, ja valikoivaa tarkkaavaisuutta joka esiintyy jokaisessa yksittäisessä etsimään tiettyä ärsyke muun eri ärsykkeisiin.

"Huomio on rajallinen, mikä tahansa ärsyke kuten radion kuuntelu voi vähentää ajokykyä". Roberto Ramos NCEA Foundation

Jos kuuntelet radiota kykymme jakaa huomiota on juuri jaettu kuuntelemaan ja ymmärtämään puhujan, kuunnella musiikkia, jne, tämä vähentää kykyä ylläpitää huomiota jotain muuta kuin se on, ei enempää eikä vähempää, ajaa ja ylläpitää jatkuvaa huomiota toiminnassa ajo.

Oletko huomannut, että kun etsit osoitetta tai parkkipaikan ja ovat radion vähäliikenteisten vaistomaisesti? Tämä on yksinkertaisesti tuottaa kertoo Roberto Ramos, koska aivot havaitsee ärsyke radio vähentää ajokäyttäytyminen Huomio valikoivasti on paitsi ylläpitää huomiota korkealla tasolla kuin aika löytää parkkipaikkaa esimerkiksi on enemmän ärsykkeitä tiellä -Attention lukea schizo.

kuuntelijoita osallistuvat

Askeleen pidemmälle, ja ehkä Fixed limit, Se on sellainen, jossa kuuntelijat-kuljettajat menevät olemasta pelkkä "Kuuntelijat" radio-ohjelman osallistujien kanssa. Se on aika, kun kuuluttaja tai radiokuuluttajaa avaa käännä mikrofonin etsivät yleisön osallistumista.

Kuljettaja kuljettaa 40-tonnin kuorma-auto yrittää arvata arvoitus, osallistuu kilpailuun tai kertoo tarinan ajon on virhe olla antamatta -For toiseen calificativo-. Jotkut juontajat kysyä et mene "hands-free", mutta silti on enemmän kuin osoittanut menetys huomiota säilyttää keskustelun tällaista.

Meidän suosikki musiikkia tai suosikki radio-ohjelma voi olla erinomaisia ​​seuralaisia, mutta kun et tullut ehdoton päähenkilö autossa.

Kuva: iStock, NCEA