Maybach Exelero har bare én enhet produsert. Det var en spesiell rekkefølge for å teste Fulda dekk serien høyere etterspørsel. Denne "enhet" har en V12 biturbo 700 hk og 1020 nm dreiemoment. Det er i stand til å nå 351 km / t (190 oktan bensin) og smelter 0-100 km / t på 4,4 sekunder.

Vel, ville prisen bli svært høy, fordi rapper Bryan Williams (eller "Birdman") skilte haberselo kjøpt for 8.000.000 (nesten 5,4 millioner). Ifølge Forbes, er det den fjerde rapper med mer pasta i da klubben i verden. Han sa bare: "Jeg har masse penger!"

Dette er selve utseendet på bilen, som vist på sin Twitter, hvor esCriB3 k0mo hA Cani (uforståelig). Hans intensjoner gå gjennom deg et par raske reparasjoner som maleri. Forhåpentligvis kan dette enkelt enhet aldri spille i en post av disse weekenders som jeg elsker så mye ...

Vel, sannheten er at hvis dette er som offisiell retusjert bilde, ikke vil slutte å være hyggelig. Forresten, denne mannen har allerede to andre store biler, Landaulet Maybach 62 og en rød Bugatti Veyron. Med andre ord, nesten 10 millioner biler.

den Maybach Exelero sko dekk 315/25 R23 ZR. Ikke lett å finne dekk til denne bilen, men jeg vil gi deg noen priser, inkludert montering, per hjul (som iNeumaticos.es). Det billigste alternativet er å Hankook S1 Evo Noen få, 370.84 euro / enhet. Den dyreste, en Dunlop Sport Maxx GT, 488.25 euro / enhet. Det er fortsatt dyrere ting, ikke bli fornærmet.

Gud gir mat til de som ikke har tenner. Bryan, ta vare, eller vi vil sende deg på et fly til Tito MC for deg facke.

kilde | Twitter, Auto Evolution
I Motorpasión | På salg Maybach Exelero konsept for en enkel 5.000.000 euro (2008)