Pada bulan Ogos tahun lepas, kita melihat keldai Porsche Macan GTS baru terbang betul-betul di Nurburgring Nordschleife. Mereka dalam proses penalaan model yang mereka ada hari ini melancarkan dijangka Porsche Macan GTS 2016 dengan yang 360 hp kuasa diletakkan sebagai pilihan perantaraan antara Macan S dan Turbo.

Model GTS, seperti adat dalam versi ini nama sporty, menonjol sedikit berbeza dari rupa model lain. skirt khusus, aksen hitam, roda 20-inci dengan reka bentuk RS Spyder atau ketinggian naik turun sebanyak 15 mm hanyalah sebahagian daripada ciri-ciri. Tetapi ada lagi.

Porsche baru Macan GTS bawah hood yang sama twin-turbo V6 tiga liter menggunakan Macan S, tetapi dalam versi ini ia pergi 340-360 kuda. Sentiasa digabungkan dengan kotak PDK perubahan dwi-klac, yang membolehkan ia memecut dari 0 hingga 100 km / h dalam 5,2 saat (5.0 dengan pakej Sport Chrono pilihan) dan mencapai 256 km / h kelajuan tertinggi.

Dengan menggabungkan Porsche Management Penggantungan Aktif (PASM), pembersihan tanah SUV sporty ini dikurangkan sebanyak 15 mm. Porsche Management Traction (PTM) mengedarkan tork antara empat roda.

Dalaman watak ditanda GTS

Di dalam, sebagai tanda dagangan di GTS model, kita dapati kerusi sport dengan pusat rehat di Alcantara, bahan yang sama juga digunakan di kawasan lain di petak penumpang.

peralatan mereka adalah sangat lengkap, dengan sistem ekzos sukan sebagai standard, dan di dalam membuka sambungan dan infotainment sistem baru Porsche Pengurusan Komunikasi (PCM) yang diumumkan dalam Porsche diperbaharui 911.

ia menggabungkan skrin sentuh dan integrasi telefon bimbit melalui Apple CarPlay®, seperti yang dijelaskan kepada rakan-rakan kami Applesfera.

sudah dalam pilihan Macan GTS boleh melengkapkan lampu LED yang digabungkan dengan sistem lampu adaptif Porsche Dynamic Light System Plus.

Model baru ini menetapkan hari ini untuk dijual di Sepanyol, dan Harganya adalah 85.823 euro. Sudah tentu ia tidak mampu, tetapi selepas mesyuarat manfaat dinamik SUV sporty ini dalam versi biasa, saya tidak boleh menunggu untuk mencuba ini GTS versi yang lebih Vitaminized sedikit.

Lihat Galeri penuh »GTS 2016 Porsche Macan (8 photos)

window.addEventListener ( 'beban', function () {$ () setiap (function (indeks, elemen) {$ (unsur) .elastislide () 'galeri-elastislide. ;.})})