Kita hari ini dengan video yang menunjukkan bahawa tidak semua dalam dunia automotif berkisar blockbusters dan edisi video bekerja spektakuler. Ini adalah menunjukkan kasar proses pengeluaran BMW 7 Series. Ya, ia adalah 2015. Tidak, ia tidak diedit (baik, sahaja) atau mempunyai sebarang lagu latar belakang. Ia adalah proses pengeluaran tulen dan mudah.

Anda boleh mendengar mesin berjalan, berderak lengan jejarian dan lukisan robotik kepada struktur apa yang akan menjadi 7 Series BMW Untuk kerja di kilang-kilang telah ada muzik dan penyuntingan latar belakang, dan bahawa lebih daripada 2.5 juta tontonan di Youtube berkata video yang sejuk. Jika anda adalah seseorang yang berfikir cara BMW "Menjadi Isteri saya", Video ini adalah untuk anda.

95,000 euro dalam masa 12 minit pemasangan

Kita bercakap tentang proses pengeluaran yang saloon mewah yang paling berpatutan varian 94.650 euro. Seperti yang dilihat dalam video, ia mempunyai pembinaan ringan, berasaskan struktur karbon Core menggunakan bertetulang gentian karbon plastik, aluminium dan keluli kekuatan tinggi.

Ini membolehkan penjimatan berat kira-kira 130 kilogram kepada model generasi sebelumnya, manakala pusat graviti diturunkan dan ketegaran struktur jemaah itu bertambah. Anda akan gembira untuk melihat mana-mana manusia semasa proses pengeluaran (masih bekerja di kilang-kilang).

Beberapa komen mengarahkan seseorang untuk berfikir bahawa ini adalah video fetish untuk pencinta BMW: "12 minit yang sahih Jerman pornografi". Orang lain tertanya-tanya apa yang berlaku jika salah satu daripada mesin ini rosak, orang lain mahu bekerja di sana, tinggal di sana. Sekiranya anda anda tidak perasan, kilang adalah lebih bersih daripada ruang tamu anda.

Pada masa ini, jenama Bavarian terus rancangan ke arah memandu tanpa pemandu dan mengeluarkan satu armada Siri 7 untuk menyediakan cara mereka INEXT.

sumber | anda Kereta
Dalam Motorpasión | Pada roda baru BMW 7 Series: checkmate dalam kemewahan dan teknologi | Dan 30,000 liter air atas kereta melambung untuk mengelakkan kebocoran kemudian meninggalkan mereka