musim cuti dan mainan jenama adalah kira-kira bersedia untuk masa yang paling penting tahun. tetapi dengan menimbangkan Scalextric sebagai jenama mainan yang mudah, ia akan memperkecilkan hobi yang anda buat dalam banyak kegemaran untuk perlumbaan. Saya termasuk diri saya dalam mereka yang lalu.

Mungkin kerana kedekatan tempoh Krismas atau semata-mata kerana ia bertepatan kini, Scalextric hari ini mengumumkan pelancaran sebuah kereta edisi terhad. Ini adalah Ferrari 308 GTB daripada Antonio Zanini dengan yang penunggang Sepanyol bertanding dan Beliau memenangi Rally Championship Asphalt Sepanyol pada tahun 1984.

kereta itu mempunyai terperinci, kehadiran penaja yang menghiasi kereta diraja dan disampaikan dalam kotak Vintage di mana buku dimasukkan yang menceritakan kisah kereta ini diubahsuai oleh pakar Itali Giuliano Michelotto, yang meningkat kuasa enjin V8 3.0 liter untuk 280 hp.

Dokumentasi mengenai kerjaya Antonio Zanini, salah seorang pemandu rali paling penting Sepanyol dalam sejarah negara ini juga dimasukkan. Hanya 2,500 unit akan dibuat model ini, dengan harga 59,95 euro, Ia boleh menjadi hadiah yang baik untuk Krismas, tetapi tidak semestinya untuk kanak-kanak. Saya meminta.