versi sporty baru untuk Suzuki Vitara. Generasi terbaru SUV ini dilancarkan musim bunga lepas dan telah menjadi bangunan jelas jalan-jalan untuk model ini, yang merupakan salah satu daripada beberapa dengan estetika dan baki keupayaan off-road. Jenama Jepun kini menambah turbo petrol untuk penghantaran automatik versi baru S dan all-wheel drive untuk enjin diesel.

The Vitara S Scuderia dengan jeriji depan krom memberikan suasana Nissan sedikit. Luaran cermin perak, pedal aluminium, upholsteri bercampur dengan memasukkan kulit dan pemandangan jahitan merah, antara butiran lain, akhir personaliti untuk keluaran ini. Tetapi mari kita lihat enjin baru yang melengkapkan.

Enjin baru ialah petrol 1.4 empat silinder berkuasa dengan turbo, Suzuki telah diberi nama yang menarik: BoosterJet. Untuk 140 kuasa hp pada 5,500 rpm dan tork maksimum 220 Nm antara 1,500 dan 4,000 rpm. Ia ditawarkan dengan transmisi manual atau automatik, kedua enam hubungan dan memandu pernah roda.

Penggunaan purata untuk BoosterJet transmisi manual adalah 5.4 liter ratus dengan automatik sehingga 5.5 liter. harga bermula pada 23.660 euro untuk versi manual dan 600 lebih versi dengan transmisi automatik.

Sesuatu yang baru lain bagi Vitara adalah automatik dwi-klac enam kelajuan digabungkan dengan enjin diesel dan dua petrol.

Lihat Galeri penuh »Suzuki Vitara S (11 photos)

window.addEventListener ( 'beban', function () {$ () setiap (function (indeks, elemen) {$ (unsur) .elastislide () 'galeri-elastislide. ;.})})