Floyd Mayweather Jr. Ia adalah atlet tertinggi dibayar di dunia. Mungkin ada orang yang tidak tahu. Bagi mereka, hanya untuk menjelaskan bahawa adalah peninju, anak boxer dan anak saudara peninju, kerana bapa saudaranya merupakan juara tinju dunia Roger "Black Mamba" Mayweather. Tetapi apa neraka lakukan di Motorpasión bercakap tentang tinju?

Tidak, kami tidak berubah garis editorial untuk memberitahu anda KO, tetapi kami ingin memberitahu beberapa rahsia terbuka mengenai kereta yang Mayweather menyimpan dalam koleksi peribadinya, semua kelebihan pengambilan pagi pada 2 Mei akan diadakan di MGM Grand Las Vegas panggilan "perjuangan abad" Floyd Mayweather Jr dan Manny Pacquiao. Pergi melalui, kerana apa yang anda akan lihat adalah sukar ditemui di mana-mana garaj.

Floyd Mayweather Jr. berkata pada masa ini ia mempunyai 88 kereta, walaupun angka yang berbeza biasanya bergantung kepada kehendak atlet. Menonjol di antara mereka beberapa, seperti tiga Bugatti Veyron, dua coupe dan cabrio versi satu. Salah seorang daripada mereka memukul dia satu malam, lalu disuruhnyalah memanggil peniaga kegemarannya, yang telah membeli lebih daripada 100 kereta pada tahun-tahun kebelakangan ini dan menuntut untuk memilikinya dalam masa 12 jam. Misi dicapai.

Ia bukan satu-satunya fad yang telah mempunyai Mayweather. Seolah-olah ia hamil, terdapat lebih kali apabila ia telah keinginan anda membeli kereta pada waktu malam, jadi jelas pemilik pengedar tidak teragak-agak untuk membuka pintu dan memenuhi permintaan gila mereka.

Walaupun glitz iaitu wang, ia juga adalah benar bahawa Maywather memikirkan nasib yang telah melabur dalam kereta, kadang-kadang melabur wang dengan kepalanya. Apabila dia membeli tiga Bugatti Veyron, serta memuat naik gambar tiga dengan pesawat peribadinya berkata beliau telah membelanjakan 6.2 juta dolar ke atas kereta, juga Beliau menambah bahawa terdapat tiga kereta yang tidak akan susut tetapi nilainya akan naik, yang sememangnya benar.

Satu lagi perkara yang kita tahu adalah bahawa Mayweather digunakan untuk membayar kereta mereka dalam bentuk wang tunai. Datang kepada pengedar dengan beg kertas, seperti yang dilakukan pada hari yang lain wanita Cina yang membeli BMW 7 Series, dan membayar bil-bil anda diri anda dengan. Yang telah memaksa pemilik pengedar untuk membeli mesin untuk mengira bil hanya apabila Floyd muncul di sana, kerana walaupun ia adalah di Las Vegas, kebanyakan pelanggan lain membayar melalui transaksi bank.

Obsession Rolls-Royce

Ia juga mempunyai Ferrari Enzo merah, yang mengiringi Ferrari 458 Spider, 599 GTB Berlinetta F12 atau orang lain. Tetapi tanpa ragu-ragu, armada mengesankan Rolls-Royce mengatakan banyak tentang obsesi yang peninju Amerika merasakan untuk kereta jenama British. Sehingga 14 Rolls-Royce semua model dan mungkin konfigurasi kini menduduki garaj anda, termasuk versi limosin mengagumkan Rolls-Royce Phantom yang kami telah menguji beberapa minggu yang lalu (ujian: bahagian 1, bahagian 2 dan video).

Bagaimana ia boleh menjadi sebaliknya, Beliau mempunyai seorang yang beliau hanya eksklusif untuk perkhidmatan dan penyelenggaraan kereta. Lelaki ini boleh menjadi pekerjaan yang sempurna bagi kebanyakan kita, anda mesti berada dalam keadaan sempurna semua kereta, bersedia untuk membawa mereka keluar apabila Maywather anda. Anda tidak tahu jika anda akan menjadi Ferrari, Rolls-Royce atau jika sebaliknya anda apetecerá menaiki Veyron, jadi anda perlu sentiasa mempunyai mereka bersedia.

Sipi ke tahap yang di luar imaginasi, Floyd Jr. Maywather biasa digelar sebagai Money membuat paparan berterusan dalam rangkaian sosial daripada semua wang yang telah anda. Adalah dianggarkan bahawa sejak profesional khusus untuk tinju ke poket 420 juta dolar, paling pendapatan Pay per View dijana dalam perjuangan mereka.

Itu adalah obsesi beliau dengan wang yang mencipta jenama yang dipanggil TMT (The Money Team) di mana kira-kira mewujudkan legion peminat didorong oleh dan untuk wang, mempunyai banyak atau sedikit. Menang atau kalah perjuangan malam esok terhadap Manny Pacquiao (Dia tidak pernah kalah melawan kerana dia adalah seorang profesional), Maywather kira-kira 120 juta poket yang beberapa insurans dibelanjakan untuk kereta baru. Loceng cincin ...