Untuk meraih #miprimercoche khas telah menyentuh mengenai perkara ini yang datang ke dalam kepala saya, saya datang disertai dengan gambar mental satu kereta daripada beberapa yang diketahui. leoneras sahih dengan banyak objek yang pelbagai budaya, dari pemutar skru pisau hujung bulat, melalui multimeters, mikrometer atau alat.

Well, beberapa perkara yang boleh menjadi berguna, tetapi yang lain tidak pasti. Mengapa istimewa ini adalah baik untuk mereka yang membeli kereta pertama mereka tetapi juga memikirkan beberapa orang veteran yang menggunakan kereta sebagai maut untuk menyimpan perkara-perkara yang diperlukan di rumah.

Kami akan membuat anda satu senarai kecil perkara untuk membawa masuk kereta dan walaupun perkara yang berguna sudah tentu tidak diperlukan. Selepas beberapa perjalanan kapal terbang yang saya pelajari ia adalah yang terbaik untuk menyimpan bagasi anda sekurang-kurangnya mungkin bahawa ia masih berguna dan falsafah ini telah berpindah perkara yang saya bawa dalam kereta saya.

perkara asas untuk menjalankan di dalam kereta

Kami memulakan senarai kami perkara untuk membawa masuk kereta. yang asas pertama kereta adalah lampu suluh. Ia boleh digantikan dengan lampu suluh lampu suluh mudah alih, LED tetapi kos dua dolar dan mengelakkan kehabisan bateri di telefon bimbit itu pada satu masa yang boleh menjadi rumit. lampu suluh boleh menjadi kehidupan dalam situasi tertentu, Sesetengah pengeluar termasuk lampu suluh dalam kit kecemasan biasanya memberi kereta dan hey, apabila anda mempunyai untuk berenang ke dalam ia dihargai.

objek asas berikut, selimut. Selain melindungi hubungan kerusi sisa kami di tempat duduk belakang, ia adalah sangat berguna dalam situasi lain. Mudah-mudahan tidak pernah berlaku, tetapi jika terperangkap oleh ribut salji atau terkandas di tempat yang sejuk, menunggu akan lebih ringan dengan selimut.

Ketiga, sweatshirt atau jersi. Ah berpesta kawan-kawan, anda akan keluar berpesta dan anda lupa bahawa anda tidak minum kerana anda perlu memandu segar diperah pada waktu subuh. Ganti anda mendapat sejuk semudah mengambil sweatshirt yang tidak menggunakan banyak di dalam batang. Jika anda juga bekerja di luar rumah, orang yang disyorkan untuk membawa perubahan yang lengkap pakaian, kafe dan makan di luar boleh menjadi agak sukar dikawal dan hilang. Juga dalam memakai musim sejuk payung kita akan mengelakkan diri daripada basah.

yang air, Elemental juga satu lagi perkara yang boleh dikatakan wajib untuk menjalankan di dalam kereta. Perlu menyimpan air sehari, tukar seminggu sekali kita boleh minum tanpa masalah selain untuk menguduskannya bagi kegunaan lain. Kadang-kadang kita perlu minum, yang lain untuk membersihkan turd merpati yang telah jatuh di tengah-tengah cermin depan atau untuk mengisi takungan mesin basuh cermin depan.

Perlu menyimpannya di suatu tempat di mana anda tidak cahaya matahari, tetapi pada musim panas akan menjadi sup begitu bercampur. Untuk digunakan dalam combo dengan air, perlu mengambil satu kain buruk lama untuk menggunakan atau untuk membersihkan perkara atau untuk kering. Apabila tidak boleh digunakan, jangan sila menggantikannya dengan yang baru atau pra-milik.

Bagi asas, juga akan wang. Mengambil masa 10 atau 20 euro boleh datang berguna dalam kes kecemasan, perlu mendapatkan gas, jika kita terpaksa pulang ke rumah dengan pengangkutan awam atau teksi, untuk meninggalkan kereta di tempat letak kereta yang dibayar, dan lain-lain Ayuh, segelintir tipikal monedillas yang masuk ke dalam dompet dan bernilai yang sama untuk kita daripada untuk jahitan yang patah.

Bagi alat, bahagian ini saya tidak boleh memberi contoh, kerana saya memakai maletón 215 bahagian mengikut berat di dalam batang, tetapi jika saya akan membuat anda beberapa tanda-tanda. Alat telah dikekalkan untuk kemungkinan minimum. Saya suka tanda minimum ini dalam alat yang lebih rendah diperlukan untuk mengeluarkan roda dan yang kadang-kadang alat yang datang dengan kenderaan itu tidak cukup untuk itu. Serius, kadang-kadang dengan sepana kereta anda tidak boleh melonggarkan kacang, biasanya berlaku dalam kereta dengan rim keluli.

Perkara yang tidak perlu

Membuka batang kereta tertentu adalah seperti membuka portal ke tempat di mana anda menyimpan apa-apa. joran, kereta kawalan jauh, kabel pelompat, pemampat mudah alih, permulaan, berjalan dengan kasut salji, pad brek, bilah pengelap, koleksi pemetik api "picaos" ... Jika seseorang diberikan bayangan mengangkat tangan anda.

Kami bercakap tentang perkara yang anda lebih baik mempunyai di rumah, kerana kita tidak akan perlu menggunakan kerap, kebanyakan mereka tidak juga sekali-sekala. Okay, kabel boleh datang berguna dalam kereta yang kita tahu tidak bermula dengan baik, tetapi kebanyakan kereta yang mengandungi kabel boot biasanya tidak digunakan dan jika pernah berlaku kepada kita kita kehabisan bateri, pasti tahu seseorang bahawa jika anda mempunyai atau mempunyai kedai berhampiran untuk membeli beberapa untuk membawa kita keluar dari jalan.

Kami dinamakan dalam air asas. Nah, ia tidak perlu untuk membawa hectometres padu air, sebotol paling banyak dua liter mempunyai cukup. ada juga orang yang membawa minyak di dalam kereta, ini dalam beberapa kes yang luar biasa penggunaan minyak yang tinggi boleh dibenarkan, tetapi dalam keadaan lain adalah semata-mata tidak berguna, terutamanya jika kita mengekalkan sehari. Kita boleh mempunyai di rumah dan apabila kita memerlukannya turun botol dan mengisi.

kes Teddies layak bahagian semua kepada dirinya sendiri. Saya telah melihat ia semua, sehingga haiwan disumbat Mereka menduduki lebih daripada pemandu itu sendiri dan lebih teruk lagi, tanpa apa-apa pemasangan tudung di tempat duduk belakang. Ini bukan sahaja tidak bijak, tetapi ia adalah bahaya. Dalam hal kemalangan haiwan atau patung disumbat Anda boleh menjadi peluru walaupun padding boleh menyebabkan kerosakan yang serius. Jika anda membawa haiwan disumbat, atau batang atau kecil dan ketat. Dulang belakang bukan mewah zoo!

Kepada semua mereka yang Diogenes mereka menyimpan di dalam batang anda kenangan perhubungan pertama atau menggunakan kereta sebagai simpanan yang perlu diingatkan bahawa semua berat badan yang tidak perlu kita bawa di dalam kereta menghasilkan peningkatan dalam penggunaan dan akhirnya akan membayar bil bahan api. Selain semua ruang mereka menduduki perkara yang tidak perlu ia tidak boleh mengisi dengan bagasi kami.

Semua ini tidak menyebut bahawa apabila kereta yang membawa objek di dalam batang, petak sarung tangan atau di mana sahaja kamu boleh menyumbat sesuatu, apabila membelok, mempercepatkan dan brek kelihatan seperti Maraca yang. Jika anda mempunyai soalan tentang sesuatu yang anda menjalankan di dalam kereta, anda fikir jika anda boleh mempunyai di rumah dalam keadaan kecemasan, jika jawapannya ya, tidak membawa ia di dalam kereta.

Jika anda tertanya-tanya Saya menanggung di dalam kereta, inilah jawapannya: Seven syiling euro, botol kosong air, sweatshirt a, tuala tua untuk digunakan sebagai kain buruk, pemampat mudah alih yang tidak berguna, yang berat badan yang besar Kit tiga tali pinggang, tin kosong minuman tenaga (supaya tidak bergerak apa-apa di bahagian bawah double), payung dan haiwan disumbat Saya terperangkap dalam majalah sandaran.

Seperti biasa, saya berharap anda telah berguna penghantaran ini #miprimercoche khas, tetapi haiwan dan alat-alat kereta disumbat kemudian llenéis ... Kami menjemput anda untuk membuat cadangan anda sendiri perkara untuk menjalankan di dalam kereta mengulas bawah.

gambar | flickr (I, II, III, IV, V, VI)
Dalam Motorpasión | #miprimercoche khas: cukai kereta, #miprimercoche khas