Minggu ini makan malam dengan rakan yang tidak melakukan banyak subjek kereta, sehinggakan Lancia dikelirukan dengan Dacia. Tetapi mendengar daripada ungkapan mulut anda dengan mudah dan saya lulus oleh batu itu, kemudian saya menyedari bahawa Matthias fenomena merendah diri Beliau telah melebihi koridor peminat perlumbaan motor untuk menjadi satu lagi contoh video virus.

Hari ini pembaca, Antonio Jiménez meminta kami mengapa kita tidak pernah meletakkan video. Ini kerana kita tidak suka untuk menghantar video orang yang mungkin tersinggung, tetapi memandangkan tahap populariti yang telah mencapai isu ini kita tidak menemui sesuatu yang baru.

Mengapa anda telah menang video? pada dasarnya kerana agak humanizes pemilik kereta super, membolehkan melihat yang agak usang semasa membuat agak baik comments garaj. Itu adalah video yang pertama, tetapi dari sana lain bertemu dan mula muncul parodi pertama.

Dalam video yang lain ini, ia menjelaskan penambahbaikan yang boleh dibuat pada Mitsubishi Lancer Evo batu untuk memotong kenderaan lain di litar Montmelo itu.

Di sini kita bagaimana untuk melakukan pembakaran dalam litar dengan Dodge Viper dengan mudah. Damn, saya adalah menarik.

Yang olok-olokan terbaik yang saya lihat video Matthias rendah hati, dibintangi Astra GSI:

Representasi yang dibuat dengan video legenda kereta skala, juga sangat bagus dan muzik latar belakang meriah:

Matthias penghormatan kepada orang yang rendah hati dipasang pada kart:

Maklumat lanjut | Forocoches, Caspa.tv