A Corvette dibuat oleh cartier emas yang tergantung dari siling? Bagaimana kita boleh biarkan ia pergi? Ini adalah cara extravagente mempunyai firma Perancis untuk membentangkan koleksi baru mereka perhiasan semasa Salone del Mobile Milan pada bulan April. Oleh pendedahan tema terkemuka "Apabila biasa menjadi cantik," cartier dunia automotif dicampur dengan bersinar emas.

Untuk mewakili, Beliau menunggang garaj di tengah-tengah Milan dia christened 'cartier Precious Garage' dan meletakkan Corvette digantung di tengah-tengah 'garaj' yang mana cecair emas mengalir secara berterusan yang meliputi lantai dan dikelilingi koleksi barang kemas.

Satu gabungan antara mekanikal dan permata

Pameran ini dapat dilihat dengan cartier pakaian lelaki dan dikelilingi oleh bahagian-bahagian mekanikal dan barang kemas bernilai pintu masuk sebuah apartmen. pemasangan telah dijalankan oleh Rican artis Puerto Desi Santiago, yang terkenal dengan sebutan dunia hiburan malam dan fesyen sosiobudaya. Terdapat lebih banyak emas pada leher Encik T, A. Pasukan

Ini adalah parti yang menunggang jenama mewah dalam 'garaj' untuk mempromosikan koleksi baru mereka perhiasan. Notis, mungkin tidak mempunyai masa atau hari yang paling sesuai untuk meletakkan video jumlah yang sangat tinggi. O ya.

Lihat Galeri penuh »cartier Garage Precious (14 photos)

Via | DriveTribe
foto | cartier