Loas bonggol terkenal dan prolifik, lebam ... kita semua mahu adalah sejenis penyakit yang muncul thoughtlessly dan tanpa mengikut sebarang peraturan.

Saya lebih dibakar setiap hari, bukan hanya jadi tidak selesa, berbahaya dan berbahaya untuk kereta yang, jika tidak kerana ia memberi saya perasaan bahawa mereka benar-benar haram dan yang kebanyakannya repatea saya. Saya tidak boleh pergi 140 di lebuh raya dan mereka boleh mengisi jalan awam perangkap haram?

Saya letih dan minggu lepas saya baca dokumen ini:

http://www.gencat.cat/transit/pdf/doss_tec/doss_tec_10.pdf

Maaf, ini dalam Catalan dan saya telah tidak dijumpai di dalam Castilia, tetapi anda google translator akan diterjemahkan dengan lancar.

Pokoknya adalah bahawa ia seolah-olah bahawa unjuran yang boleh dibina jika terdapat satu peraturan yang perlu memohon yang ditakrifkan dengan baik. Isunya ialah bahawa saya tahu dokumen ini tidak mempunyai kesahihan undang-undang, jika tidak itu adalah penjelasan mengenai peraturan atau undang-undang bahawa jika anda mempunyai, tetapi apa yang tidak.

Adakah sesiapa yang mempunyai maklumat mengenai perkara ini?

Jika kami mendapati peraturan yang Adakah anda bersedia untuk melakukan sesuatu?

Jika undang-undang bersantai pengawal tangan adalah HARAM saya fikir kita perlu mengutuk. Setiap daripada kita perlu dokumen yang kita ada di sekeliling, mengambil ukuran dan gambar-gambar dan membuat aduan bersama kepada Negeri atau badan yang mempunyai kuasa untuk menghapuskan mereka atau diselaraskan.

Ia adalah satu perkara prinsip dan keselamatan jalan raya; Hanya kerana ada undang-undang kita ada (dan yang kita lakukan) kita bertemu, kita perlu menggunakan undang-undang apabila mereka skip.

jadi:

1.¿Alguien mempunyai maklumat mengenai sama ada atau kepada apa yang merupakan undang-undang yang mengawal mereka?

2.¿Alguien mempunyai pengetahuan undang-undang? Adakah anda tahu apa caranya?

3. Siapa yang dia bersedia untuk mendokumentasi dan untuk mengambil bahagian dalam aduan biasa?

Ialah kekuatan; mengecam warganegara tunggal mempunyai masa depan sedikit, tetapi jika kita bersatu dan bekerja minimum setiap boleh berakhir penyimpangan ini.

Cadangan ini akan bukan sahaja menjadi pengguna Motorpasión, jika tidak yang juga pergi untuk editor untuk Motorpasión ia boleh memberikan kita untuk mengetahui dan beredar pasti, ia adalah satu isu yang mereka telah mencuba dan pasti kita boleh menghulurkan tangan.

Terima kasih semua.