I Hall of Frankfurt, den Mercedes-Benz Concept EQA lander innrammet av mål som Mercedes-Benz å plassere et dusin elektriske modeller på markedet i forkant av 2022. EQ serien ble avduket for første gang sist Paris Motor Show, og i 2017, da Mercedes Benz spiller hjemme, Stuttgart presenterte sin første elektriske konsept for kompaktsegmentet.

For å takle et marked som vil vokse som skum, Mercedes-Benz Concept EQA basert på fem søyler, ifølge forsvarer den tyske produsenten.

1. Elektrisk ansikts Fornyet

lengde

kamp

bredde

høyde

4.285 mm

2,729 mm

1,810 mm

1.428 mm

Følge retningslinjene som er satt for Mercedes A-Klasse sedan presentert i Shanghai i år, EQA er basert på milde strøk, får et nytt konsept for elektriske estetikk, mer basert på sensualitet og visuell appell. Sikkert dette vil være en vanlig funksjon i nye elektriske, som må vinne markedet i de kommende årene.

Utformingen av Mercedes-Benz Concept EQA ønsker å kombinere følelser og intelligens, forklarer designere.

I Mercedes-Benz Concept EQA, er kompakthet tydelig ikke bare i dimensjonene av kraft, men i en fluid-baserte indre linjer, med overheng trimmet, spesielt på baksiden. Dette er de estetiske baser med designere Stuttgart produsenten ønsker at Mercedes-Benz Concept EQA bringer sammen følelser og intelligens.

Som for den fremre, noe som er ett av de punktene der åpenbart viktig design mer vil endre seg, et panel av svart farge er integrert med en integrert LED matrise, og som endrer form avhengig av kjøremodus velges av føreren : i Sport viser en horisontal grille, mens i Sport Plus tar form av Pan American grill.

2. Innovative Lighting Technologies

Og Mercedes-Benz Concept EQA åpner døren til en ny måte å bli gravid bil belysning. Det tjener i dette tilfelle laserfiber, i motsetning til laserdioder, hvilken kanal energi gjennom en halvleder, benytter optisk fiber for å transportere lys.

Fordelen med denne teknologien Det er i stand til å transportere, samt fleksible kabler for meget høy effekt og kvalitet, slik at Mercedes-Benz understreke at lasers fiber tillate en mer homogen belysning av veien, pluss spill tredimensjonale lette mer presise kanter hvis vi ser det fra et estetisk synspunkt.

3. kraftig elektrisk motor

200 kW (272 hk), Mercedes-Benz Concept EQA ønsker å presentere som en kraftig strøm, som også bruker mer enn 500 Nm dreiemoment for å feste den akselerasjon fra 0 til 100 km / t i omtrent 5 sekunder, ca. Dens drivverket består av to motorer, hver angripe en aksel, og ved Sport og Sport Plus-moduser momentfordeling avhengig av kjørepreferanser endret.

4. En realistisk autonomi og en komfortabel lade

Batteriet er plassert i et punkt meget nær til kjøretøyets gulv, noe som fører til en lav massesenter, og har en kapasitet 60 kWh. Med det, kunngjør Mercedes-Benz Concept EQA rekkevidde på 400 km, en ladetid bare 10 minutter å få 100 km, på en rask opplading stasjon.

Konseptet versjon av EQA-forbindelsen kan lades på en veggboks, induksjon eller ved hjelp av en rask opplading punkt. Videre bruker app lade&betale (Tilgjengelig for Tyskland i iTunes og Android) kan finne nærmeste ladepunktene og gå videre til betaling for bruk av denne infrastrukturen.

5. CASE, også som en søyle av Mercedes-Benz EQA

Tilkobling på akronym CASE, chattet lenge for noen måneder siden Axel Harries, leder av delingen av Mercedes-Benz CASE. I Mercedes-Benz Concept EQA er CASE tilbudt som en nøkkel i stedet for å gi elektrisk kompakte futures stjerne merkevare, som kombinerer tilkobling, autonom kjøring, kjøretøy fleksibel bruk av bil delingstjenester og elektriske motorer.

Så kan vi forvente integrering av tilkobling gjennom Mercedes meg, autonom kjøring som møtte smart fortwo EQ visjon, mobilitet av arkitektene car2go, som også integrerer tjenester som Croove, MyTaxi o moovel, og selvfølgelig elektrisk mobilitet.

Mercedes-Benz Concept EQA, video

Gorden Wagener forklarer sjefsdesigner for Daimler, Mercedes-Benz Concept EQA "Vi tolket vår filosofi sensuell renhet, og har utviklet moderne luksus til en progressiv luksus for vår merkevare EQ". Dette er de linjene som Mercedes-Benz har tatt for å begynne å konkurrere i et segment i elektrisk kompakt, noe som vil være den største slagmark bilindustrien i de kommende tiårene.

Se hele galleriet »Mercedes-Benz Concept EQA (15 bilder)