Masa berlalu, dan tidak sedar, rakan-rakan kami 8000vueltas ulang tahun ke-10. Mereka mula menjadi pencinta blog sangat fokus kereta sukan tulen, keseronokan memandu, dan hari ini adalah penganjur peringkat yang lebih tinggi hari trek di negara kita.

Untuk meraikan ulang tahun ke-10 ini, 8000vueltas menganjurkan Ahad depan, November 12 acara yang terbuka kepada sesiapa sahaja. Tidak, ia tidak akan berada di dalam litar dan harga yang sangat berpatutan.

Dalam 8000vueltas mahu ulang tahun ke-10 adalah sambutan enjin, tempat pertemuan untuk pencinta kereta, jadi telah berubah dari lokasi biasa, litar Jarama itu, memilih tempat lain mitos, Hippodrome de la Zarzuela di Madrid.

Banyak kuda di tempat letak kereta dan di trek perlumbaan

Pres 011 8000 2016

Akan ada tempat letak kereta yang dikhaskan untuk sukan dan supercars semua peserta, akan ada kawasan pameran kereta, snek dan makan tengah hari akan dihidangkan dan akan ada sudah tentu tempat untuk menikmati kaum-kaum lain, kuda.

Apa yang mereka mahu ialah semua pencinta kereta untuk bersama-sama di sana untuk menikmati apa yang kita suka lakukan pada peristiwa-peristiwa ini, berbual mengenai kereta dan memberitahu cerita perang.

Dua pilihan untuk 9 euro

Alam Sekitar dan Restaraucion

Terdapat dua cara untuk mengambil bahagian. Yang pertama, adalah untuk 'Cocktail' yang 9 euro dengan tempahan atau 12 euro di box office, termasuk: Tempat letak kereta Akses VIP untuk Hipodromo de la Zarzuela menikmati 5 kaum dan ihsan Anugerah Grand Magazine Hello 1 € untuk bertaruh pada perlumbaan kuda, akses kepada 8000vueltas teres peribadi dengan 1 minuman (air, soda atau bir) dan merasa ham Patabrava.

Pilihan lain adalah untuk merancang pembuka selera dan satu yang lebih tinggi Makan tengah hari ' terdiri daripada 2 kursus dan pencuci mulut yang bertanggungjawab bagi Mallorca. Kemudian sekali makanan yang di dalam perut, peserta yang telah memilih untuk pilihan kedua ini, yang berharga 50 euro, Carudel Club akan mempunyai akses ke kawasan VIP dengan pemandangan yang unik di Madrid.

Jelas sekali tempat adalah terhad, jadi jika anda telah menemui satu rancangan yang baik untuk Ahad depan, anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk mendaftar. Kuda diinsuranskan.

Dalam Motorpasión | Pengalaman Hari trek 8000vueltas di 26 imej