Walaupun ia kelihatan bahawa mereka akan berdepan sedikit tetap Faraday Future, syarikat AS berasaskan dengan modal Cina dia sedang berusaha untuk mengambil ke hadapan projek FF91 itu. beliau SUV ultra-mewah, terlalu banyak teknologi, lebih daripada 1,000 hp dan pendorongan elektrik sepenuhnya masih dalam pembangunan dan dalam masa beberapa hari debut dalam Pikes Peak International Hill Climb.

Di sana, satu unit Faraday Future FF91 Ia akan diukur untuk muka kali pertama menghadapi terhadap Tesla Model S P100D dan kita boleh melihat secara empirik apa tentang kereta misteri masa depan dibentangkan. Sementara itu, mereka telah mengeluarkan satu video di mana kita boleh melihat bagaimana mereka menguji atas alasan beberapa sistem yang canggih.

Faraday Future FF91 vs PPIHC, melawan!

Melawan berat akhir tinggi yang diharapkan perhimpunan dan dimensi yang lebih murah hati, jurutera Faraday Future FF91 telah melaksanakan beberapa alat bantuan teknikal untuk meningkatkan handleability. Semua berdasarkan banyak, banyak elektronik.

Ini SUV besar dengan bateri diletakkan di bawah lantai petak penumpang dan jarak roda yang seolah-olah murah hati meningkatkan keupayaan anda untuk berubah pakai empat roda stereng. Selain menutup jejari membelok pada kelajuan rendah, aplikasi pintar sistem ini akan membantu sistem kemudi pada kelajuan tinggi adalah kuat dan stabil sama seperti yang berlaku antara lain Siri BMW 5 kita diuji.

Sebaliknya, manfaat daripada FF91 tork Vectoring, mengedarkan daya ke atas keempat-empat roda untuk membantu seterusnya kereta dalam cara yang terkawal juga disokong pada empat penyerap kejutan dilengkapi dengan penggantungan separuh aktif.

Selain CV 1065 itu, alat ini akan menjadi sangat berguna ketika berhadapan dengan 156 lengkung yang membentuk jalan yang 19,99 kilometer dengan lebih 1,500 meter ketinggian pendakian yang paling terkenal di dunia.

Satu projek yang rumit yang enggan mati

yang masalah kewangan Leeco, Future Faraday matriks, mereka adalah orang-orang yang meletakkan kayu di roda untuk menyiapkan projek yang dapat melihat cahaya yang lebih dekat dengan 2019 daripada 2018. tahanan gaji dalam pembinaan kilang, menuntut untuk pembekal yang tidak dibayar, masalah dengan Nevada dan pekerja meninggalkan kapal untuk mendapatkan dalam Tesla sebelum dipecat hanyalah sebahagian daripada masalah-masalah yang telah berlaku pendapat umum.

Penentuan pekerja Faraday Future di sudut gelanggang dan pengurusan kontroversi Yia Jueting (Ketua Pegawai Eksekutif Leeco) cuba untuk menyelesaikan masalah-masalah aliran tunai syarikat itu di lain-lain, pertempuran boleh berakhir dengan KO membanggakan untuk FF91, memuktamadkan projek itu sebelum langkah unit pengeluaran pertama pada asfalt.

Hilang 15 hari untuk PPIHC 2017 dan diharapkan SUV dazzle pecah tanah semakin meningkat dan merupakan pemangkin untuk keseluruhan projek. Inovasi memerlukan mengambil risiko dan masa depan pas automotif sebagai gila sebagai idea-idea ini, tetapi boleh lebih baik dilaksanakan.

Dalam Motorpasión | Faraday Masa Depan dan Lucid Motors, dua cerita semakin selari dan membimbangkan