Bukan bulan berlalu tanpa melakukan sedikit kempen untuk LPG. Ia adalah satu kelemahan kecil yang kita hilang. Dalam kes ini, kami mengambil kesempatan Kia Ia telah mengumumkan engine LPG di seluruh rangkaian. Ya, iklan adalah sah untuk Italy, di mana harga bahan api (more) menakut-nakutkan (walaupun di Sepanyol) dan di mana jenama telah banyak melabur dalam LPG, mewujudkan pasaran yang tidak wujud.

Pada akhir September, permainan terbuka Kia dengan Kia Venga, yang akan menggabungkan tangki 40 liter LPG yang akan memberi MPV pelbagai 470 km, mencapai jumlah 1270 km kebebasan bergerak. Kemudian datang versi bifuel daripada Kia Picanto, Kia Rio dan Kia Cee'd dengan varian Station Wagon. Secara keseluruhan, penurunan dalam ruang melibatkan membawa deposit tambahan akan diimbangi dengan mengeluarkan roda ganti.

model LPG, kehendak Korea jaminan 7 tahun, yang meletakkan brek pada apa-apa keraguan yang mungkin diam-diam. Tetapi di atas semua, adalah hujah harga yang LPG adalah lebih stabil daripada petrol dan diesel. Beban cukai yang ditanggung beku sekurang-kurangnya sehingga 2018, jadi ia akan naik harga yang menimbulkan bahan api itu sendiri. Mata beku ... Bahagian hidrokarbon, sama ada dengan meningkatkan VAT adalah cerita lain, sudah tentu.

Via | Autoblog.it
Dalam Motorpasión | Berapa banyak bahan api akan meningkat Sabtu depan VAT yang baru?