I mai i år, Bultaco Han dukket opp på den internasjonale motorsykkel scene med to nye maskiner under armen. De ble behandlet to elektriske sykler som brøt radikalt med tradisjonen av selskapet: Rapitan Rapitan og Sport ble presentert som den nye alternativ i den stadig mer interessant marked for elektrisitet. Vel, denne uken avduket en modell av katalogen sin, den Bultaco Brinco. Det er en blanding av sykler og motorsykler drives av en elektrisk motor som kan levere opp til 60 Nm og generere en spiss hastighet på mer enn 60 km / h.

Hans presentasjon, generelt likte Motero amatør, men i praksis Samtidig begynte å dukke opp ulike spørsmål, noen så viktig som hans godkjenning. For å klargjøre dette og mange andre ukjente snakket med Pablo Gómez, presseansvarlig for Bultaco. Nå kan vi si at vi står overfor en eksklusiv moto, ikke typegodkjent for bruk på offentlig vei, men ville få en kit for saken i midten av 2015 presentere en versjon begrenset til 45km / t skal klassifiseres som "moped". Opptil 100 km av autonomi takket pedalene eller 30 km hvis vi bruker utelukkende den elektriske motoren gjennom knyttneve. Vi har også sammenlignet med en av de mest populære hybridsykler fjellet Hvordan de skiller seg og ligner?

Det kan ha vært en spesiell uke for Bultaco, er sannheten at det også har vært for oss. Og er det i Moto Motorpasión Vi feiret bryllupsdagen åttende. Åtte år med motorsykkel tester, kritikk, debatt og forskning ansvarlig for noen spede redaktører motivert av et ønske om å dele sin entusiasme og lidenskap. Dette er vanskelige tider og i dag mer enn noen gang, er det på tide å være stolte av det vi har oppnådd ... men det meste hva vi i butikken for fremtiden.

I testområdet, må du i samarbeid med José Benavente for bevis på Triumph Tiger 800 xCx og XRX (Part I, II og III). Totalt to motorsykler som bærer et lite skritt utenfor sine vanlige versjoner takket være en misunnelsesverdig kit elektronikk. Prisen stiger til 11,145 og 12,145 euro henholdsvis litt over den opprinnelige prisen. Vi setter også en stopper for historien om David Morris med sin tredje og siste avdrag.

Og nå som vi får fullt i vinter, og Luis forlatt deg tre detaljer å huske på hvis du har tenkt å la sykkelen: passende klær, gjennomgå viktige punkter og forbereder seg på en kald veien. Veldig praktisk, vi deler også en av de siste stedene for sjåføren bevissthet.

Til slutt la jeg deg med det siste løpet av Superprestigio sett gjennom øynene til den doble mesteren av AMA Dirt Track, Jared Mees. Et show for å heie på søndag.

Hva definely god søndag morgen ... og lykke til hvis du har lotteriet!

Mer informasjon | Moto Motorpasión
I Motorpasión | Motorpasión to hjul