Jeg presentere Heidi Hetzer, for de som ikke vet, er det en petrolhead elsker bil mekanikere, har konkurrert og solgte biler. Kom igjen, bestemor mange ønsker. 77 år gammel har han allerede begynt rundt i verden med en Hudson Stor Åtte 1930. Ønsker du å se verden og besøke 56 land.

Det skal være ledsaget av en mekanisk mann, fordi det vil krysse mer enn ett land der en enkelt kvinne (og kjøring) er kanonføde. Hans planer ble annonsert i 2012, men noe må ha skjedd med Hispano-Suiza i 1921, som valgte annet mekanisk følgesvenn. Til tross for å ha solgt Opel i flere tiår, Det har valgt en amerikansk bil.

Inspirerer reisen gjort Clärenore Stinnes og svenske filmskaperen Carl-Axel Söderström mellom 1927 og 1929, den første verdensturné med bil. Vi har hørt fra henne i både engelsk og tysk, gjennom sitt nettsted.

Og etter nyheten, en kort video som forteller Heidi planer rundt om i verden. Utvilsomt vil det være den siste store reisen av livet hans. Eller kanskje mer, er Tysklands holdbarhet du da ria genet.

via | Jalopnik
video | YouTube (I), Vimeo (II)
kobling | Heidi um die Welt
I Motorpasión | Lidenskap for vintage utgave motor: En Hispano-Suiza av 91 år og en jente på 75 kilder rundt om i verden plan