høytiden og leketøy merkevarer er om å forberede for den viktigste tiden av året. men tenk Scalextric som en enkel leketøy merkevare, ville det bagatelliserer hobby som du opprettet i mange forkjærlighet for racing. Jeg inkluderer meg selv i de siste.

Kanskje på grunn av nærhet til julen eller rett og slett fordi det falt sammen nå, Scalextric kunngjorde i dag lanseringen av en spesiell limited edition bil. Dette er Ferrari 308 GTB av Antonio Zanini som den spanske rytteren konkurrerte og Han vant Rally Championship Asfalt Spania i 1984.

Bilen har stor detalj, tilstedeværelse av sponsorene som dekorerte den kongelige bilen, og leveres i en Vintage esken som en bok er inkludert som forteller historien om denne bilen modifisert av den italienske eksperten Giuliano Michelotto, som økte kraften av sin 3,0-liters V8-motor på 280 hk.

Dokumentasjon om karrieren til Antonio Zanini, en av Spanias viktigste rallykjørere i historien til dette landet er også inkludert. Kun 2500 enheter vil bli gjort Denne modellen, med en pris på 59,95 euro, Det kan være en god gave til jul, men ikke nødvendigvis for barn. Jeg spør.