Fra neste vår familie Klasse E vil ha et nytt medlem i Camperas ambisjoner. Dette er Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain, hvorav mye har blitt sagt i flere måneder, og i dag vet vi de første detaljene før døren lang tjenestemann i Paris Motor Show, la oss se hva som tilbyr akkurat dette Allroad av Stuttgart.

etternavn all Terrain Det gjør det klart at denne E-klasse er også fokusert på et program av veien, for de driverne som trenger et kjøretøy i stand på grus eller snø. Utstyrt med AWD 4MATIC serie, kropps beskyttelser og større bakkeklaring, ser ut til å være den mest allsidige av klasse E hele spekteret. Men bare det tilbys med dieselmotor.

All-Terrain som ikke er en klasse E noen klar etter å ha sett to sølv grille lamellene, mer i tråd med SUV at sedaner av Mercedes-Benz-serien. Robust utseende også bidra til de beskyttende støpehjulkassene eller vinduskarmer i svart plast og visse metall detaljer, og den fremre og bakre støtfangere med metallinnsatser også i krom.

Også standard er luftfjæring Air kroppsbeherskelse, med tre nivåer av 0 til 35 mm bakkeklaring. I alle fall er dette All-Terrain 29 mm høyere enn normalt Klasse E Estate: 14 mm for den største dekkets sidevegg og den andre 15 mm til suspensjonen. Til slutt, er den bakkeklaring 12,1 til 15,6 cm.

På utgivelsesdatoen vil være tilgjengelig bare dieselmotor E 220d 4Matic, den firesylindret ny utvikling, 194 hk og 3800 runder 400 Nm mellom 1600 og 2800 RPM, med å få en fra 0 til 100 km / t i 8 sekunder, en maksimal hastighet på 232 km / t og en gjennomsnittlig forbruk på 5,1 liter. automatgir 9G-Tronic er standard. Senere annet alternativ, også turbodiesel vil delta, men V6.

Dekk Forsyningen har tre valg, 19 eller 20 inches, og dekkene er større profil. Modellen er basert på Avantgarde finish og inneholder også spesifikt aspekt interiør aluminium-karbon, rustfritt stål pedal med innlegg av gummi eller spesifikk mus for alle slags terreng. Den indre konfigurasjon er den samme som i den Estate, med foldebaksetene (40:20:40), og sikkerhetsteknologi og assistanse er også den samme.

Velg Dynamisk tilbyr fem kjøremodi (endrer motor, girkasse, styring og ESP), inkludert en spesiell All-Terrain, arvet fra GLE og designet for off-road bruk. I utgangspunktet, stiger legeme med 20 mm (under 35 km / t), og endre innstillingene ESP er vist i displayet relevant informasjon som hjulet vinkel, gass-stilling og brems eller et kompass.

Se hele galleriet »Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain (35 bilder)

I Motorpasión | Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn: prøv den mest komfortable og kjent teknologi Stuttgartwindow.addEventListener ( 'load', function () {$ () hver (funksjon (indeks, element) {$ (element) 'galleri-elastislide.'. .elastislide ();})})