het vakantieseizoen en speelgoed merken gaat over de voorbereiding van de belangrijkste tijd van het jaar. maar overwegen Scalextric als een eenvoudige speelgoed merk, zou het de hobby die u hebt gemaakt in veel voorliefde voor racen kleineren. Ik reken mezelf in die laatste.

Misschien vanwege de nabijheid van de kerstperiode of gewoon omdat het nu samenviel, Scalextric kondigde vandaag de lancering van een speciale limited edition auto. Dit is de Ferrari 308 GTB van Antonio Zanini waarmee de Spanjaard streden en Hij won de Rally Championship Asphalt Spanje in 1984.

De auto is zeer gedetailleerd, de aanwezigheid van de sponsors die de koninklijke auto versierd en wordt geleverd in een Uitstekende doos waarin een boek is opgenomen die vertelt het verhaal van deze auto gewijzigd door de Italiaanse specialist Giuliano Michelotto, waarin de macht van de 3,0-liter V8-motor verhoogd tot 280 pk.

Documentatie over de carrière van Antonio Zanini, een van Spanje's belangrijkste rallyrijders in de geschiedenis van dit land is ook inbegrepen. Alleen 2.500 eenheden zullen worden gemaakt Dit model, met een prijs van 59,95 euro, Het kan een goed cadeau voor kerst, maar niet per se voor kinderen. Ik vraag.