Renault Sport heeft aangekondigd dat de Spaanse Marta García Het is opgenomen in de Promotion 2017 Renault Sport Academy. Alicante binnen dit programma zal debuut in het kampioenschap van Spanje formule 4 met het team MP Motorsport.

Na de vierde kwalificatie in de CIK FIA Europees Kampioenschap OK en negende in OK Super WSK Masters 16-jarige piloot geeft dit seizoen het eindverslag aan de auto's waar het de steun van een structuur van niveau diamantmarkering sprong zal hebben.

"Ik werd lid van de Renault Sport Academy is een fantastische kans en een grote eer. Ik sta te popelen om te werken met het team gedurende het seizoen. Vind mij in zo'n professionele omgeving zal zeker de sleutel tot mijn ontwikkeling en vooruitgang. Ik ben er zeker van zijn advies en ondersteuning zal me helpen bereid ik mijn seizoen in het kampioenschap van Spanje F4" Marta García.

Geboren in 2016, de Renault Sport Academy Het doel is om jonge bestuurders te helpen met hun opleiding om te proberen om het te vinden Future World Champions Formule 1. Renault Sport, de voorloper van het huidige project, piloten geslaagd voor de wil van Robert Kubica, Lucas di Grassi, Heikki Kovalainen of Romain Grosjean.

"We zijn verheugd om Marta te verwelkomen binnen de Renault Sport Academy in 2017. Zijn selectie gemaakt uitsluitend op basis van hun vaardigheden en hun potentieel. Renault Sport Racing is vastbesloten om hun leerlingen op te leiden, en we staan ​​te popelen om nauwkeurig de voortgang van Marta bestuderen" Cyril Abiteboul, CEO van Renault Sport Racing.

Marta is ook opgenomen om de Academy Christian Lundgaard. Beide zullen toetreden Jack Aitken, Max Fewtrell, Jarno Opmeer en Sun Yue Yang die al deel uitmaken van de structuur waren.

In Motorpasión | Toyota en Porsche hebben hun wapens aan de 24 Uren van Le Mans

Miguel Molina wordt doorgegeven aan Ferrari en race op Le Mans