Nu alleen het missen van een paar uur tot een nieuwe jaar te beginnen, is het tijd om de doelstellingen voor het komende jaar in te stellen. Als je verveeld bent van de eentonigheid, misschien wel de Panda Raid 2016 is het avontuur moet u een aantal kruiden te maken aan je leven.

Onder de komende dagen 5 tot en met 12 maart 2016 Het zal gastheer van de achtste editie van de Panda Raid, een avontuur dat het meest aantrekkelijk klinkt: Marokko overtocht van noord naar zuid en van oost naar west aan boord van een enkele auto zonder gebruik te maken van moderne technologie. Mola, toch?

Deelnemers die zich inschrijven vóór januari 22, dat is de deadline moeten meer doen 3.000km door berghellingen en woestijngebieden totdat alle zeven stadia dit avontuur.

Fiat Panda en Seat Marbella en geen fundamentele GPS

Zoals de naam al doet vermoeden, de belangrijkste voorwaarde voor deelname is te doen aan boord van een Fiat Panda en Seat Marbella, een auto die dankzij de eenvoudige mechanica is gemakkelijk te repareren in geval van mechanische problemen in de woestijn.

De basisinstellingen die nodig is om auto's is zeer eenvoudig. Zij moet blusser en aanvullende brandstof en water voor noodgevallen dragen. ook kan niet worden gebruikt GPS of mobiele apparaten. een kompas en kaart Het zou voldoende moeten zijn, zoals in de oude Dakar.

Het grootste deel van de route loopt door het zuiden van Marokko, unieke plaatsen die ervoor zorgt dat de deelnemers genieten van een inolvdable ervaring. Veel van de betrokkenen, herhaalt.

Vandaag de dag zijn ze al 162 ingeschreven teams, en er is nog ruimte tot volgende 22 januari tot en met de inscripties te formaliseren. Het is een betaalbare en smakelijk voor volgend jaar avontuur. I want Ik ben van plan op die dagen, zo niet ...

Bekijk het complete galerij »Panda Raid 2016 (16 foto's)

Meer informatie | panda RaidIn Motorpasión | Panda Raid 2014 heb je join up window.addEventListener ( 'load', function () {$ () elk (function (index, element) {$ (element) .elastislide ()? 'Gallery-elastislide.' ;.}) })