Zoals beloofd de Japanse automaker na de presentatie van zijn nieuwe Lexus LS in Detroit, is hier de hybride variant van deze grote luxe sedan, de Lexus LS 500h, onlangs onthuld op de Autosalon van Genève. De belangrijkste nieuwigheid van deze hybride is dat het profiteert van hetzelfde systeem als de Lexus LC onlangs geprobeerd in Ascari, de zogenaamde Multi Stage Lexus Hybrid System.

Dit systeem combineert een motor 3,5-liter V6 VVT-i benzinemotor met twee elektrische motore en kleinere een lithiumion 20% -en iets meer dan het vorige systeem Lexus echter krachtiger. Het totale vermogen is 359 CV en 348 Nm, en LC 500h, en gebruikt ook dezelfde transmissie 10 speed. Belooft een 0-100 km / h in ongeveer 5,5 seconden.

Zoals we weten, deze transmissie op basis van een traploze, eigenlijk bestaat uit vier fysische versnellingen, de eerste drie omgezet in drie 'dummy' elk met elektronen, en een laatste of overdrive. In de praktijk zijn er tien snelheden en werkt veel beter dan de gebruikelijke verandering Lexus gebruikt tot nu toe, met snelheid en ritmische snelheid.

De LS 500h Lexus is gebaseerd op de nieuwe mondiale architectuur van het merk, platform GA-L en is voorzien van voor en achter multilink ophanging en alle hulpsystemen en de veiligheid van thuis, zoals een nieuwe functie Pedestrian Detection 'Intuïtief' met stuurbekrachtiging.

Het interieur, met de nadruk op comfort en luxe materialen (Organic hout, bijvoorbeeld), wordt vervaardigd met behulp Japanse technieken, zoals de zogenoemde 'Kiriko' voor glas die in de binnenkant van de deur, waar ook vormt geïnspireerd papiroflexia- en meerdere verstelbare voorstoelen , verwarmd en geventileerd en functioneren massage. Anderzijds, de achterbank verschaffen een uitstrekbare voetsteun optioneel.

Bekijk het complete galerij »Lexus LS 500h 2017 (25 foto's)

window.addEventListener ( 'load', function () {$ () elk (function (index, element) {$ (element) .elastislide () 'gallery-elastislide.' ;.})})