Na wat teaser en veel gepraat, heeft Peugeot de meest exclusieve versie van de nieuwe SUV, de Peugeot 3008. Het heet gepresenteerd 3008 GT en is het topmodel van de familie, maar zoals in andere modellen ook zal een Finish Line GT die kunnen worden gecombineerd met verschillende motoren van het aanbod. Beide zullen beschikbaar zijn vanaf oktober.

In aanvulling op de basis afwerking Access, Actief en Allure, zal deze versie van de 3008 GT bieden veeleisende klanten binnen met specifieke details, met inbegrip van het nieuwe ontwerp Peugeot i-Cockpit, betonpompen, zoals de volledige LED-koplampen, sportieve accenten als 19-inch wielen met banden 235/50 R19 en een motor 180 pk 2.0 BlueHDi met automatische transmissie EAT6, waardoor deze variant de meest krachtige van de range.

Een van de sterke punten van de nieuwe 3008 is de binnenland, die zeker te vernieuwen heeft nu een futuristische en geavanceerde look, zelfs de meest elementaire versies. In het geval van dubbele naden GT versie voor koperkleur dashboard, deurpanelen en middenarmsteun bekleding toegevoegd Nappa leder, afgeplatte stuurwiel met GT logo, lijstwerk eik en chroom, pedal steel en voetsteun van roestvrij staal, plafond bekleed met zwart, massagefunctie en zelfs matten met naden ook koperen toon.

Peugeot biedt een two-tone body paint "Franche Coupe" op basis van drie kleuren van de voorziening (twee grijze en een koper) en achterste zwart naar een volledig gedifferentieerde esthetiek. Cosmetisch moet aluminium dakrails, veel elementen zoals chroom uitlaat verlaat en details als een kleine projector in de spiegel dat de leeuw markering op de grond uitsteekt voegen.

GT-Line

Geen behoefte om naar de top van het gamma, Peugeot lanceert ook een GT-Line afwerking, die onderscheid brengt het model met betrekking tot een andere broer van de familie, maar wordt aangeboden met alle motoren levering, zoals 1.2 Puretech 130, 1.6 THP 165 of 1.6 BlueHDi 120 en 150, met uitzondering van de 180 pk diesel gereserveerd voor de GT en 100 pk HDi niet beschikbaar.

Deze afwerking is gebaseerd op de hoogste huidige assortiment, Allure, maar voegt GT-Line logo en achterste vinnen, specifieke bumper met LED-verlichting, roestvrijstalen afwerking op de rug, verchroomde uitlaatpijpen, zwarte diamant dak, schilderen Coupe Franche optioneel, tweekleurige 18-inch wielen en spiegels in het zwart. En in het interieur komen we dezelfde koper naden GT, hoewel eik uitdeelt voor details chroom en voegde alcántara stoelen bijvoorbeeld.

Zie het volledige album »3008 GT en GT Line (27 foto's)

window.addEventListener ( 'load', function () {$ () elk (function (index, element) {$ (element) .elastislide () 'gallery-elastislide.' ;.})})