Misschien in Europa en met name in Spanje, Mitsubishi Het wordt niet beschouwd als een groot merk, maar het is een van de grootste bedrijven in Japan. En het is dat Mitsubishi maakt niet alleen auto's, dat is slechts een klein deel van het bedrijf uitdrukkelijk verzocht Mitsubishi Motors en ook is gewijd aan bedrijfsvoertuigen.

Mitsubishi werd opgericht in 1870 als een bedrijf dat zich toelegt op het zeevervoer, die exponentieel gegroeid en was het kopen van andere bedrijven om nog groter en meer gediversifieerd geworden. Zo Mitsubishi was verdeeld in drie entiteiten, Mitsubishi Bank, Mitsubishi Corporation en Mitsubishi Heavy Industries, dat is de meest bekende.

verzekering Mitsubishi Electric Het klinkt alsof alleen de air conditioners, maar produceert ook een groot aantal onderdelen, zoals pompen benzine zelfs motorfietsen. Het is niet verwonderlijk dat zich onder het lef van Yamaha of Honda een stuk met het logo van Mitsubishi, maar het vreemder klinkt, kun je zelfs zien in de Europese motorfietsen.

Mitsubishi Chemical en Mitsubishi Plastics kan een deel van de bedrijven uit die je kon horen over de min of meer dertig hij bezit zijn. Maar als ik zeg Nikon ervoor dat je heel duidelijk wat ik bedoel. Ja, één van de twee toonaangevende merken wereldwijd in de fotografie en ja, onderdeel van Mitsubishi Group.

Zelfs de Japanse gebouwd vliegtuig tijdens de Tweede Wereldoorlog. mythisch Japanse Zero, die kleine kamikaze vechters werden bestuurd en Mitsubishi waren niet alleen, ook geproduceerd bommenwerpers en gevechtsvliegtuigen modellen.

Mitsubishi was het eerste Japanse bedrijf dat een auto serie gebouwd, 1917 Model A. Sindsdien heeft hij gemaakt van stedelijke naar SUV's en zelfs commerciële voertuigen, met sporten zoals Eclipse of de grote gewenst door alle liefhebbers van rally's, de Mitsubishi Lancer Evolution (EVO), Subaru WRX STI rivaal.

Mitsubishi logo

In grote lijnen we iets, maar Mitsubishi en het bijbehorende logo weten? Je denkt toch niet iets nieuws zeggen als ik je vertellen dat bestaat uit drie rode diamanten en dus staat bekend als het merk met de drie diamanten ... die blijkbaar is afgeleid van een waterkastanjes: Mitsu = drie hishi = kastanje water.

Yataro Iwasaki, grondlegger Mitsubishi, gemengde anagram van de drie bladen van Clan Tosa, het eerste patroon, vervangt deze vellen hebben op drie rhombus afscherming familie (Iwasaki), die werd gevormd door drie gestapelde diamanten.

Dit was het begin en aan het einde van de geschiedenis Mitsubishi logo tot vandaag, want de evolutie heeft geleden in deze eeuw piek van het leven is minimaal zoals je kunt zien op de foto's.