De SUV-markt is gegroeid als wildvuur. Vanaf 's nachts, hebben bijna alle fabrikanten over het voorstel markt te brengen, en Volkswagen heeft niet willen groeien oude dag langer jouwe. De tweede generatie Volkswagen Tiguan komt via de voordeur, niet met één of twee lijnen; vier: hoe meer gebruikelijke, de Off-Road, de R-Line en een inplugbare hybride variant (GTE), Nog steeds in het prototype stadium.

SUV waar sprake is van geld. rente Volkswagen door staking alles op de Tiguan Het heeft een zeer interessante digitale drager. Als de accounts die u niet falen, 2018 dit segment zal groeien met 9% wereldwijd. Daarom, zowel mechanisch als technologie die we hebben een Tiguan zeer sterk. Zijn we in de Golf SUV?

Traditioneel design, zeer Volkswagen

2016 Tiguan 2

Binnen de innovatie van de nieuwe Tiguan Volkswagen, is er een duidelijke intentie om te blijven binnen het ontwerp taal die door de jaren heen heeft ontwikkeld, maar is niet veranderd. Als de Volkswagen Golf eerste, tweede en zevende generatie, de lijnen horizontaal, met koplampen die zijn geïntegreerd in de grille en bumper die varieert afhankelijk van de versie. Het kan de sport voor de R-Line zijn; de off-road voor de kampeerauto model; een meer traditionele, voor de Tiguan waarop het gewicht van de omzet rusten; of een meer hi-tech voor GTE dat het komt.

het lichaam Nieuwe Volkswagen Tiguan Hij is gegroeid 60 mm langs-totaal 4.486 mm- en de strijd is gegroeid 77 mm. Een breedte is toegenomen 30 mm -een totaal 1,839 mm- en hoog teneinde een sportieve en aërodynamische matrijs te krijgen, heeft verminderd 33 mm.

Het nieuwe ontwerp is zo functioneel als continusita: de weerstandscoëfficiënt nu 0,31, 40% lager dan de vorige.

Niet veel breder dan de vorige, maar het is erin geslaagd om een ​​glijdende bank op te lossen

2016 Tiguan 4

Een van de zwakke punten van de eerste generatie van de Volkswagen Tiguan was de leefbaarheid. Wolfsburg hebben hard gewerkt om de binnenkant van uw SUV, een van de meest ruime en functionele categorie te maken. De cabine is slechts 26 mm langer, en knie ruimte aan de achterzijde toegenomen ongeveer 29 mm, maar compenseert met de mogelijkheid om 18 cm in lengterichting verplaatsen van de achterbank.

De stam is sterk toegenomen. Met alle zetels in de plaats, de Nieuwe Volkswagen Tiguan Het heeft een laadvermogen van 615 liter -145 meer dan de vorige. Het bedrijf zorgt er ook voor dat het ontwerp van het dashboard is spreekt voor zich, zowel op gamepad, te gebruiken als opslagruimtes.

De nieuwe Tiguan is een Audi in het lichaam van een Volkswagen

Volkswagen Tiguan 2016 15

probleem opgelost

Ondanks het feit dat lager is, de Volkswagen Tiguan behoudt goed hoofd ruimte.

De 'vanzelfsprekend' design heeft geresulteerd in een goed uitziende dashboard op de kwaliteit problemen, maar zeer sober design. De nieuwe Volkswagen Tiguan is meer Audi voor apparatuur en technologie voor het interieur. Om te beginnen, hebben we vier opties infotainment-systeem.

De basisafwerking, Trendline, draagt ​​een monochroom display 5 inches; de Comfortline en Highline Het dragen van een touch display 5 inch kleurenscherm, maar kan besteld worden met een 8" met navigatie of Discover Discover Media Pro. De meeste modellen met al een scherm te dragen Active Info Display 12,3-inch waaruit het infotainment systeem ondersteunt geregeld Android Auto en carplay.

De rest van het comfort functies knipoogt ook naar wat een klant zou vragen om een ​​Audi. Afhankelijk van de finish, vinden we stoelen met geheugen, panoramadak met omgevingslicht, Verwarmde stoelen en het stuurwiel en het Head-Up Display.

Er zijn meer helpt het rijden kunt u rekenen op de vingers

Volkswagen Tiguan 2016 5

Vanaf de basisversie gevonden assistent frontale botsing met een noodstop, voetganger detectie en actieve motorkap stijgt Ze moet enkele peatón- en rijbaanbehoudsysteem assistent uit te voeren. tel de tussenliggende model, Comfortline, vermoeidheid detectiesysteem; Highline heeft ook adaptive cruise control bijstand systeem met files, die de snelheid in de stad het verkeer regelt.

Optioneel kunt u vragen met de hulp systeem voor de verandering van rijstrook systeem Proactieve bescherming van de inzittenden -tensa veiligheidsgordel en bestuurder en passagier ramen en schuifdak gesloten waardoor slechts een spleet open, Emergency Assit systeem herkent wanneer de bestuurder niet reageert en vertraagt ​​het voertuig systeem detenero Area View -met panorama van 360 ° over vier camera's.

Naast al deze assists, de nieuwe Volkswagen Tiguan is standaard uitgerust met zeven airbags.

8 motoren en off-road capaciteiten

Tiguan 2016 7

Off-Road Package

Het kan worden besteld met een speciale off-road bumpers aan de behoeften te voldoen.

Gebouwd op de MQB platform, nieuw Volkswagen Tiguan Het biedt een breed scala aan motoren en aandrijfsystemen. Thrusters on line, vonden we vier diesel- en vier benzinemotoren opties, plus handmatige en automatische dubbele koppeling veranderingen.

familie TSI, benzinemotoren hebben vier vermogens: 125, 150, 180 en 220 pk; van de TDI, diesel: 115, 150, 190 en 240 pk. Alle voldoen aan de Euro 6 emissienormen, dragen Start & Stop en directe injectie Ze zijn 24% efficiënter dan Euro 5 van het verleden generatie, en 10% meer dan de vorige Euro 6.

Afhankelijk van de motor kan worden besteld met het systeem Integral 4MOTION, die integreert onder haar nieuwigheden Haldex-koppeling vijfde generatie die als longitudinale differentiaal. Vierwielaandrijving Tiguan zijn 11 mm hoger grotere off-road capaciteiten te verschaffen. Met speciale Off-Road front, de Tiguan heeft een hoek van 24,7 ° en output 25,6º.

Uitgerust met vierwielaandrijving, kan de Tiguan sleep er 2.500 kilo.

Er zal een Volkswagen Tiguan lang voor Amerika, maar zal niet aankomen tot 2017

Volkswagen Tiguan 2017

Dankzij de veelzijdigheid van de MQB platform Volkswagen kunnen ontmoeten met hetzelfde product specifieke smaken van elke markt. Dus in Spring 2017 Het zal worden gelanceerd in Amerika en in China een variant van Volkswagen Tiguan lange wielbasis. Voor Europa, althans voor nu, maar we weten dat het model met de eerder genoemde afmetingen.

Ze hebben niet bekendgemaakt prijzen geen exacte datum zal worden uitgebracht, maar moet tijdens 2016. Het zal niet goedkoop, veel minder uitgeruste versies meer vergelijkbaar met een Audi, maar dat dosering zal technologie en kwaliteit bepalen dat sommige kopers op zoek bent.

Bekijk het complete galerij »Volkswagen Tiguan 2017 (18 foto's)

 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01

In Motorpasión | Tiguan GTE Concept: plug-in hybride maakt ook gebruik van energie solarwindow.addEventListener ( 'load', function () {$ () elk (function (index, element) {$ (element) .elastislide ( 'gallery-elastislide.'. )})})