De droom is niet geduurd 10 jaar. Een goede 6 oktober 2003 nieuws van de opening van de R-2, die de M-40 verbindt, M-50 Madrid-Barajas Guadalajara plaatsgevonden. De route is evenwijdig aan die van de oude A-2, een openbare weg radiaal eerste generatie.

Henarsa, de concessiehouder is verklaard insolvent. Het sluit dus de R-3, R 4, R-5 en M-12. Het probleem wordt -pufo- Abertis, ACS, Acciona, FCC en Bankia. Problemen? Ah, er gebeurt niets, het is gered met publiek geld en niemand zal de verantwoordelijkheid voor nemen. Spanje is het merk.

Henarsa financiële schuld is "gewoon" 450 miljoen euro. In Spanje ze negen snelwegen dreigen faillissement, zei in Madrid, AP-7 (Cartagena-Vera), AP-36 en AP-41. Hoewel Henarsa Fomento betaalt 180 miljoen euro voor hypothecaire leningen en opruimen van het gat is enorm.

Met uitzondering van de R-2, de opening van de tolweg die nooit mag worden gebouwd is 3.600 miljoen euro. Als ze te liquideren, de staat is wezenlijk verantwoordelijk voor het contract, dus wat er ook gebeurt, we zijn goed *******. Ja, dat.

Waarom is deze situatie tot stand gekomen? Eerste verkeerslichten cijfers, die niet zijn voldaan overdreven waren. Ten tweede, onteigening kosten gestegen tot ingrijpen Justitie. derde, Ze waren niet levensvatbaar op papier. Het kon niet anders gebeuren.

Moraal: moet je een gratis alternatief niet bouwen als je hetzelfde type. Ze zijn redelijk om in twee richtingen wegen alternatieven te bieden, maar op autowegen of snelwegen? kunnen we dat niet gezien.

fotografie | pattoncitosource | "wereld": Http: //www.elmundo.es/elmundo/2013/09/17/madrid/1379425569.html, "land": Http: //economia.elpais.com/economia/2013/09/17/actualidad/1379417378_434775.htmlIn Motorpasión | "Concessiehouders tolwegen krijgen veeleisende Development": Https: //www.motorpasion.com/industria/las-concesionarias-de-las-autopistas-de-peaje-se-ponen-exigentes-con-fomento, "Het ministerie Ontwikkeling zal overnemen tolwegen is mislukt"Https: je //www.motorpasion.com/industria/el-ministerio-de-fomento-se-hara-cargo-de-las-autopistas-de-peaje-fracasadas, "Het publiek geld zal maken tot 80% van de inkomsten uit tolwegen is mislukt ": Https: //www.motorpasion.com/otros/el-dinero-publico-servira-para-compensar-el-80-de-los-ingresos-de-las-autopistas-de-peaje-fallidas