De Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio met zijn tijd 7 minuten, 51 seconden en 7/10, de SUV snelste Nürburgring Nordschleife. Aangemoedigd door een spectaculaire motor 2.9 V6 Bi-Turbo 510 pk en 600 Nm koppel, is de Italiaanse alternatief voor de Porsche Macan Turbo.

We hebben lang gewacht op de komst op de markt van de Quadrifoglio versie van de Stelvio, na controle van de manier waarop de Stelvio in staat zijn om het goede gevoel van het SUV-segment Giulia vertalen is geweest. Nu weten we ook de prijs, en Het kost 104.000 euro.

De gemiddelde SUV Alfa Romeo kan versnellen van 0 tot 100 km / h in 3,8 seconden, en bereiken een topsnelheid van 283 km / h. Ze zijn echt spectaculair cijfers voor een auto in zijn segment, waarin het te plaatsen als een van 's werelds snelste SUV.

Duurder dan de Porsche Macan Turbo

Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio

Alfa Romeo heeft vandaag opende de Stelvio Quadrifoglio orders en kondigde de prijs die u, zal het 104.000 euro in de basisuitvoering, zonder extra's. We vergelijken het met zijn naaste rivaal de Porsche Macan Turbo met 400 pk die in staat is de acceleratie van 0 naar 100 km / h in 4,8 seconden en bereikt 266 km / h.

Macan Turbo prijs is 97.500 euro, dus Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio gepositioneerd met een iets hogere prijs. Het is een riskante positie want hoewel de Italiaanse is sneller en krachtiger, de Duitse en ligt op een erkenning dat misschien de enorme aantallen van de Stelvio zijn niet in staat om te compenseren voor de premie te rechtvaardigen.

Hoe dan ook, de Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio en je kan besteld worden in het netwerk van Europese dealers en dat binnenkort zullen we zien dat het naar beneden rollen van onze straten, en dat in de tijd waarin SUV's hebben de neiging om steeds meer hybriden, is fantastisch nieuws voor de liefhebbers van sport zuiver, of het segment zijn.

In Motorpasión | Alfa Romeo Stelvio getest: de eerste Alfa Romeo SUV spot