Na een gesprek in het vorige artikel over de geboorte van Wangan Midnight, de plot, personages en aankomst in de wereld van videogames, is het tijd om te praten over het deel dat u zal zeker meer verlangen. Het is net als veel kennis stap formaat anime-serie beton, plus de hand Initial D produceren dezelfde, OB Planning, in 2007.

Maar als een school leraar uitoefenden, het ideaal is dat voordat je naar zie de foto is dat Ik leyerais manga want gelukkig, kunt u vinden in het Engels vertaald. Dus ik zet het zeer eenvoudig en deze keer, verwacht niet uit te komen van de film. Je hebt het gemakkelijk, want je kunt lezen door middel van hoofdstuk 47 van de vijfde volume.

Terugkerend naar anime, belangrijk personeel achter de animatie is dezelfde die op Initial D Fourth Stage gewerkt, vandaar de modellering van de auto's is zeer vergelijkbaar met andere series van aanbidding voor de liefhebbers van anime dit onderwerp.

Wat je net zag is de intro van de anime Akio Asakura en "Devil Z" in aanvulling op Tatsuya Shima bij de controles van "Blackbird". Zoals verwacht en zien wie er achter de anime, modellering van voertuigen, de fysieke enorm bewegingen en acties zijn aan de orde van de dag.

Anime bestaat uit in totaal 26 afleveringen iets minder dan een half uur. Hieruit volgt heel getrouw de plot van de manga hoewel sommige afleveringen en gevechten zijn geëlimineerd. Het is misschien niet komen te staan ​​voor bepaalde kijkers zo onderhoudend als Initial D te wijten aan de aard van de gevechten en de hoofdpersoon, Akio, niet als media zeggen als Takumi Fujiwara.

Maar als de beweging wordt gedemonstreerd wandelen en kritiek, bij voorkeur te gebeuren als je eenmaal weet waar je het over hebt, is het het beste om jezelf te stellen op dit moment om de anime zien Wangan Midnight die en gelukkig, kunt u vinden op Youtube Spaans ondertiteld afleveringen verdeeld in drie delen.

Wangan Midnight in het vlees

Ook hier vinden we veel overeenkomsten tussen Wangan Midnight e Initial D, omdat, net als de koning van drifting, de snelweg racen waren ook gebracht naar het grote scherm met vlees en bloed actoren naast voertuigen met plaatwerk en verf.

Naarmate de film is in eerste instantie voor de binnenlandse consumptie van het Oosten, is het normaal niet eindigen stremmen met de westerse smaak in films auto. Maar het is net als de anime, vrij trouw aan de manga en gezien het feit dat het noodzakelijk is samen te vatten het hele argument in iets meer dan een uur, kan niet geen wonderen verrichten.

U kunt vinden titel als Wangan mindnight, de film en nogmaals, ik heb op voorwaarde dat de link die u online kunt zien op Youtube ondertiteld Castiliaans. Als je een beetje kijkt, kun je jezelf direct te vinden voor de betere kwaliteit, ja, getiteld downloaden. Ik laat wat werk als je dat niet doet, je te acomodáis.

By the way, het was niet de eerste film Wangan Midnight, maar er maximaal tien films beeltenis van verschillende afleveringen van de manga, van gevechten bepaald deel van de verhaallijn. Ze werden doodgeschoten tussen 1991 en 2001 en vervolgens bewerkt ze samen in een pak 12 DVD's genoemd: Wangan Midnight DVD BOX 9101 (12DVD). Ze zijn als volgt:

 • Wangan Midnight (1991)
 • Wangan middernacht II (1993)
 • Wangan middernacht III (1993)
 • Wangan middernacht IV (1993)
 • Wangan Midnight FINAL ~ I ~ ACT GTR legende (1994)
 • Wangan Midnight SLOTAKTE II ~ ~ GTR Legend (1994)
 • Cut Complete Edition Wangan Midnight Special Director's (1994)
 • Wangan Midnight S30 vs Gold GTR Deel I (1998)
 • Wangan Midnight S30 vs Gold GTR Part II (1998 Jaar)
 • Wangan Midnight return (2001)
 • we hebben ten minste één van deze films een link om online te bekijken te vinden, maar om het even wat niet wordt bijschriften niet begrijpen. Maar hey, net als toen we klein waren en lees de strips op zoek enige heiligen. Het belangrijkste is wat er in zit ..

  Wangan Midnight voor verzamelaars zeer Freaks

  Mijn kleine collectie

  Tot slot en voor degenen die echt zijn zeer gepassioneerd over dit soort serie, ook heeft het een klein deel van merchandising. Ik podríamoss verdeeld in twee delen: voor degenen die graag en het werk of voor degenen die zich willen doen. U vindt er ook vele kleine items zoals sleutelhangers, etc.

  dus Kyosho, het bekende merk van reproducties op schaal heeft een aantal modellen Wangan Midnight op maat 01:43. Een kleine zoektocht Ebay of Amazon zal u toelaten om een ​​aantal van hen te vinden.

  Hetzelfde merk, Kyosho, heeft de Nissan 240Z Fairlady Z S30 identiek aan de film, maar in 1:18 schaal. Een kunstwerk.

  Aan de andere kant, zoals gezegd voor degenen die graag hun collectie te nemen, Fujimi Hij lanceerde een speciale serie van schaalmodellen Wangan Midnight. Specifiek zes modellen van de hoofdpersonen in schaal 01:24 en op basis van andere modellen vormen met een kleine renovatie betrekking bumpers, zittingen, wielen of kleppen om te lijken op de huls maken.

  • Nissan Fairlady S30Z "Devil Z"
  • Porsche 911 Turbo "Blackbird"
  • Nissan Skyline R32 GT-R (Queen)
  • R33 Nissan GT-R "GRO demo car"
  • FD3S Mazda RX-7 "RGO demo car"
  • Nissan Skyline R32 GT-R (Tomoya)

  Ze zijn min of meer makkelijk te krijgen in modellering pagina's of pagina's de verkoop van de wederverkoop, met uitzondering van de derde, Queen R32 Akikawa, die fysiek onmogelijk is. Gelukkig, zijnde een R32, met een beetje vaardigheid kan een toneelstuk gebaseerd op de manga afbeeldingen op basis van een ander model van Fujimi te maken.

  De Heilige Graal

  mark ARII Hij lanceerde ook een probleem, maar schaal 01:32 waarvan alleen ik kon vinden dat je kunt zien in een iets hoger, de RGO demo voertuig.

  Tot slot, als je wilt zelfs verder dan wat wij u hebben verteld om te gaan, is het het beste dat u een beroep doen op de gemeenschap gecreëerd rond de wereld Wangan Midnight en als zichtbare topje van de speer, hebben een forum waar conseguiréis vul je verlangen om meer te weten.

  By the way, dit is niet een afscheid, maar een doei en we zullen proberen om u te verrassen met meer hulzen zodanig dat in veel gevallen heel weinig mensen weten dat het bestaat. Blijf op de hoogte ...

  Over de auteurMorrillu. Blooded Spanjaard, candasín goedkeuring, liefde van twee wielen en gepassioneerde supermotard ik niet vies van iets dat snel kan worden uitgevoerd. Een toiletpot? Het ook, of is het niet min of meer rond? Je zult me ​​zien in Motorpasión Moto proberen iets van 125 tot straatvechter die armen begint scooter. Of na een wedstrijd die riekt naar benzine in Motorpasión F1.

  naar voren | Wangan Midnight, maximale snelheid achtervolgingen (I)
  foto's | WMExpressway