De tijd vliegt, en niet hebben gerealiseerd, onze vrienden 8000vueltas 10e verjaardag. Ze begonnen om een ​​zeer gerichte blog liefhebbers van pure sportwagens, rijplezier, en vandaag zijn de organisatoren van de hoger niveau trekken dagen in ons land.

Om dit 10-jarig bestaan ​​te vieren, 8000vueltas organiseert komende zondag 12 november een evenement voor iedereen toegankelijk. Nee, het zal niet in een circuit en de prijzen zijn zeer betaalbaar.

In 8000vueltas willen dat hun 10-jarig bestaan ​​is een viering van de motor, een ontmoetingsplaats voor autoliefhebbers, dus zijn afgestapt van hun normale locatie, het circuit van Jarama verplaatst, te kiezen voor een andere mythische plek, de Hippodrome de la Zarzuela in Madrid.

Veel paarden op de parkeerplaats en op het circuit

Pres 011 8000 2016

Er zal een parkeerplaats gereserveerd voor sport en supercars van alle deelnemers zal er een expositieruimte auto, snack en lunch wordt geserveerd en er zullen natuurlijk een plaats naar de andere rassen, het paard te genieten.

Wat ze willen is dat alle autoliefhebbers om er samen te komen om te genieten van wat velen van ons willen doen in deze gebeurtenissen, praten over auto's en vertellen oorlogsverhalen.

Er zijn twee opties voor 9 euro

Milieu en Restaraucion

Er zijn twee manieren om deel te nemen. De eerste zal zijn 'Cocktail' dat 9 euro per reservering of 12 euro aan de kassa, zal omvatten: Parking VIP-toegang tot Hipódromo de la Zarzuela naar de 5 races en de Grand Magazine Award Hallo 1 € hoffelijkheid genieten om te wedden op paardenraces, toegang tot 8000vueltas eigen terras met 1 drankje (water, frisdrank of bier) en proeven ham Patabrava.

De andere optie is het voorgerecht en een hogere plannen 'Lunch' bestaande uit 2 gangen en dessert die verantwoordelijk is voor Mallorca. Dan zodra het eten is in de maag, deelnemers die hebben gekozen voor deze tweede optie, die is geprijsd 50 euro, Carudel Club krijgen toegang tot de VIP-ruimte met een uniek uitzicht op Madrid.

Het is duidelijk dat de plaatsen zijn beperkt, dus als je een goed plan voor volgende week zondag, moet je niet te lang te ondertekenen nemen hebben gevonden. De paarden zijn verzekerd.

In Motorpasión | De track day 8000vueltas Ervaringen in 26 beelden