Vanuit deze nieuwe auto radio beschikbaar zijn, de Parrot Asteroid, een multimedia centrum van de auto met een besturingssysteem Android. Dankzij dit systeem voor mobiele apparaten op basis van Linux, kon Asteroid veel meer toepassingen hebben naast die wordt standaard geleverd.

Om te beginnen is het een radio dat afgestemd FM en AM, heeft vier uitgangen en een extra subwoofer, en een vermogen van 4 x 55 W (ik vraag me af of ze RMS of muziek, maar ik ben geneigd te denken dat ze zijn van de laatste). De tuner heeft RDS-tekst + reproduceert mp3 en verder is voorzien van een digitale equalizer 7 band.

U kan worden aangesloten Apple-apparaten (iPod, iPhone, iPad) kabel heeft een sleuf voor SD-geheugenkaarten, vier poorten USB en bluetooth. Het toetsenbord is verlicht en heeft een TFT kleurenscherm 3,2 "(niet aanraken). De linkerhelft van de voorzijde is verwijderd (om diefstal te voorkomen) en onder de SD slot.

Parrot Asteroid, meer functies

Met een USB-stick (die aansluit op de achterzijde, en die wordt geleverd met uw computer) wordt extra functionaliteit GPS de Parrot Asteroid. De functies zijn de gebruikelijke huidige browsers, kaarten op het scherm, aandachtspunten en gesproken aanwijzingen.

U kunt lage abonnement [gaan betalen] een applicatie genaamd Eco benzine, waardoor de prijs van de brandstof stations in de buurt service en een andere applicatie genaamd iCoyote dat de status van real-time verkeersinformatie, ongevallen en flitspalen meldt vergelijkt.

En als het gaat met Bluetooth, het dient als een systeem handsfree voor onze mobiele telefoon, met spraakherkenning, automatische synchronisatie van het telefoonboek van getallen, ruisonderdrukking en echo-onderdrukking. U kunt twee telefoons tegelijk aan te sluiten.

Spraakherkenning dient ook om de muziekspeler te beheren: je zegt dat de naam van het album en speelde. By the way, door middel van bluetooth U kunt ook songs spelen.

Internet in de auto met Asteroid

de Parrot Asteroid kunt u verbinding maken internet, als je de 3G USB-stick, die eventueel verwerft verbinden [gaan weer betalen]. Heeft internet zou u de kans om veel meer mogelijkheden en toepassingen te genieten geven. U kunt bijvoorbeeld naar muziek luisteren via Spotify, en geen zorgen te maken over het dragen van uw favoriete nummers in de auto.

Het hebben van internet in de auto kan een van de meest interessante eigenschappen van deze auto radio, en een grote browser plug. Stelt u zich eens in staat om de lijst met films en de tijden van de bioscoop te raadplegen waarop je gaat, of horen van klanten van een hotel dat je net gevonden.

En het is een apparaat Android, of ze werden betaald of gratis, kan je online vinden deze kleine programma's die je goed bent, en brengen in de auto. Zelfs als uw telefoon is Android, je programma's en hulpprogramma's tussen de twee apparaten te delen. Als u wilt worden op de hoogte van alles wat met Android u hoeft alleen maar te bezoeken Engadget Android.

Deze auto radio-installatie vereist, of het zelf te doen (als je weet) of encargándoselo een professionele, heeft 1DIN standaardformaat. De aanbevolen verkoopprijs is 299 euro. Het heeft een ontwerp zeer zorgvuldig, maar zijn afhankelijk van elke auto stok beter of slechter op het dashboard.

In één ding aandringen ik, als uw auto niet hoeft handsfree, hetzij in kit of autoradio (en ik merk) wordt sterk aanbevolen dat instaléis één, zij basic. Ik zal een installatie die is geïntegreerd met de auto audio systeem voor een betere geluidskwaliteit te bevelen.

Als je weet hoe om jezelf te installeren, voor ongeveer 50 of 60 euro er fundamentele kits (maar meer dan behoorlijk) en als je behoefte aan een professionele berg die er vanaf 120 euro. Daarnaast kun je een boete te laten vallen voor het gebruik van mobiele telefoon tijdens het rijden, uw veiligheid (en dat van degenen die de wegen delen) is het belangrijkste. Met mijn handen vrij Ik ben erg blij.

Als u de vrije hand wilde uw auto, en een GPS, kan deze radio vind het heel interessant.

Meer informatie | papegaai
video | YouTube
Engadget | Parrot Asteroid | Parrot maakt een Android in uw auto
Engadget Android | Google Maps voor Android 5.3.0
In Motorpasión Toekomst | Rijden vijf applicaties op de iPhone en Android