PSA Peugeot Citroën lovet realistisk forbruk, og den første modellen som har blitt utgitt under banneret av faktisk forbruk er C4 Cactus BlueHDI 100 S&S: "noe som forbruker mindre reelt". Ja, de har ikke gjort fra egne data ennå, men bruke som en basis omfattende komparative gjort av Autopista magazine. Det er på tide at produsenten begynner å publisere egne forbruk statistikk i faktisk bruk.

Citroën har brukt trekk for å fremheve din modell blir beste forbrukstall "modeller av hybrid teknologi", og å ta hjerte forklare at disse motorene utstyrt med katalysator urea pluss "omdanne skadelig NOx til vanndamp (HgO) og nitrogen (N₂), to fullstendig harmløse stoffer"Gi et forbruk mellom 2% og 4% lavere enn i den foregående generasjon.

Hva Slik Citroen C4 Cactus tar opp 100 S BlueHDi&S Highway under foten? Et gjennomsnitt på 4,08 l / 100 km: Road 3,96 l / 100 km i byen 4,25 l / 100 km. Ifølge nedc målinger, ble den samme bil homologeres til 3,4 l / 100 km og 4,1 l / 100 km, hhv.

Spesifikke tall til side, er det interessant vri foretatt av den franske bilindustrien gruppen, for å oppnå data så transparent som mulig. Imidlertid gjenstår det å se hvordan universet av kunder faktiske forbrukstall er hentet, med tanke på at kjørestil og ruter som følge kan føre til resultater kan avvike vesentlig.