Mambocar is een auto platform gedeeld huurauto delen van een bepaald type. Het is niet de eerste in zijn soort, allemaal overigens. In plaats van een vloot van huurauto's die behoren tot een bedrijf, het platform brengt gebruikers die uw eigen auto te huren met gebruikers die willen er een te huren samen.

Deze stijl zijn er andere platforms zoals SocialCar of GetAround, om een ​​paar te noemen. Mambocar actief in Spanje in steden als Madrid, Barcelona, ​​Malaga, Alicante, Mallorca en Gran Canaria. Mambocar een model lease-overeenkomst tussen de twee partijen en de verzekering voor de auto, waarbij een derde partij kan zijn, uitgebreid derden of alle risico's.

De bijzondere huren van uw auto, en in het bijzonder dat het zal huren, tot een akkoord door berichten via het platform van de voorwaarden, data, tijd en plaats van het ophalen en terugbrengen. De collectie site zal normaal een luchthaven, het station of bus of een centraal plein.

Te huur zijn er tarieven volgens het type auto. Ook moet vertrekken borgtocht als de auto beschadigd is, in eerste instantie herstelt om de auto terug te keren in de juiste staat.

Zoeken van auto's beschikbaar voor de stad in het bijzonder wordt uitgevoerd via de website van het platform. U kunt foto's van de auto, een korte beschrijving daarvan, naam van de eigenaar, het bedrag van de huur en het bedrag van de aanbetaling en adviezen van andere gebruikers te zien krijgen.

Ik gesimuleerde een zoektocht naar verhuur Madrid, voor een verhuur van 5 dagen en ik heb gezien prijzen beginnen bij 144,78 euro, of minder dan 29 euro per dag (Een eenvoudige kleine auto met WA-verzekering), en de band bewegen meestal tussen de 100 en 300 euro. Ik heb ook gezien dat er naast personenauto's luxe autoverhuurbedrijf verschijnen.

Via de website kunt u ook een reservering van een auto te maken. De auto-eigenaar heeft een periode van 24 uur om de reservering of de gebruiker aanvragen van uw auto te bevestigen.

Meer informatie | MambocarGenbeta | Mambocar, het huren van een privé-auto zonder chauffeur in Spanje