Binnen onze toch al uitgebreide collectie van applicaties voor smartphone hebben we het allemaal gezien. Of toch bijna. Vandaag presenteren we een toepassing Sencillita maar we kan handig zijn als u op zoek bent naar gebruikte auto ... of chafardeando wat verderop in de straat, niet meer. Het is kentekenplaten, een applicatie die ons ruwweg vertelt de datum van inschrijving van een voertuig.

Dat is op het internet om Google te verslaan, maar de applicatie heeft een andere optie die rente toevoegt. Om te beginnen, kunt u kentekenplaten vinden sinds 1900 Natuurlijk, tot het jaar 1972 benadert alleen de inschrijving tot 2000 berekent de maand, tot 2003 blokkeren de exacte maand en tot op heden heeft de nauwkeurigheid van dagen, dankzij regelmatige actualisering van de resultaten van de DGT data. Eenmaal gedownload, het werkt offline.

Een ander punt in haar voordeel de partiële decodering VINs voertuigen (regio, land, fabrikant en het model jaar), alsook codelezing banden. Dat zelf heeft een prijs; minimum, maar de prijs na alles. 0,89 euro als we gekocht bij de Apple Store, iOS en 0,79 euro als we hetzelfde doen in de Google Play voor Android.

Link | iTunes, Google PlayIn Motorpasión Toekomst | Somnoalert een mobiele applicatie die sufheid detecteert