Het bedrijf is opgericht door Elon Musk heeft zojuist de financiële resultaten voor het derde kwartaal vrijgegeven onder de verwachting dat met zich meebrengt. We praten over het economisch evenwicht, omdat de CEO van SpaceX beloofde één "helse productie" de Model 3 en de knelpunten, en nu lijkt het erop dat Tesla zal blijven om geld te verbranden op je storend pad.

Verliezen zijn gedupliceerd in de laatste drie maanden: 619.400.000. Maar er beter is geweest dan verwachte verkoop: 2.980 miljoen ten opzichte van 2.940 miljoen eerder geraamd. Zoals in het verslag laat zien, Zal 10% minder Model S en X Model produceren stop productieve inspanningen richten op de Model 3, die zijn geleverd 222 units.

De 250.000e eenheid is reeds opgeleverd

fabricage

"We zijn doorgegaan met de eerste knelpunten met betrekking tot deze problemen te ontmoeten, en er zijn geen fundamentele problemen met onze supply chain of een van onze productieprocessen"Het weerspiegelt het rapport. De waarheid is dat de snelheid van de productie van Model 3 voortdurend toeneemt, maar de hoge mate van automatisering in de productielijn Het heeft bewezen een uitdaging.

Een paar dagen geleden alleen, Panasonic, dat de accu cellen produceren voor elektrische Tesla in gigafactoría van Nevada, zei dat de productie snel kunnen verhogen, omdat de oorzaken van knelpunten in de productie van Model 3 waren geïdentificeerd. Hij voegde dat delen van het vervaardigingsproces van de batterij nog niet is geautomatiseerd, en daarom onder productietargets.

Tesla Model 3

Zijnerzijds Tesla steeds gehandhaafd optimistisch over de uitdaging waardoor het productieproces van het Model 3 is veel meer geautomatiseerd dan hun broers S en X, "of op zijn minst om de andere auto markt", Aldus het bedrijf.

Om de doelstelling van te ontmoeten 5000 Model 3 per week "ten laatste voor het eerste kwartaal van 2018", Tesla wordt omgeleid inspanningen in de richting van de verwachte model. In het laatste kwart kregen ze 25.915 eenheden Model S en Model X en Model 222 3 18% meer dan het kwartaal. het productieproces zal zich richten op gigafactoría Nevada en de Model 3: Echter, zal er 10% minder dan de twee modellen ster in het vierde kwartaal.

Zaragoza aanjagers station Tesla

In het derde kwartaal, Tesla geleverde 250000 unit en verwacht niet dat deze knelpunten invloed op de algehele snelheid van de reserves Model 3, zoals in het verslag blijft toenemen. We moeten er rekening mee dat de meeste reserves van dit model blind zijn geweest (Elon Musk al gewaarschuwd: de auto kon niet zelfs proeven of te zien), dus we hebben het hier over een cliënt die niet volgt een reguliere proces van het kopen en die waarschijnlijk wachten, ondanks de vertragingen.

Wat betreft de talloze fronten met Musk (maak een interplanetaire menselijke soort of ons te reizen op halsbrekende snelheden onder de grond) presenteert zijn langverwachte elektrische truck. "Voor de presentatie van Semi Vrachtwagen op 16 november, zullen we laten zien hoe krachtig elektrische geleiding voor de wereldwijde truckindustrie", Aldus het bedrijf.

tesla weergavemodel 3

Ook op slechts opende een nieuw station superchargers in Shanghai, China, met 50 laadeenheden plus een extra 126 wereldwijd.

Zoals we al zeiden, het vroege leven van een bedrijf (zelfs meer zo gek als Tesla), meestal een constante dans tussen rood en zwart. Het is de prijs van ontwrichting, als je doet wat niemand doet.