Av og herskere er et pust av visjon og bestått tenke logisk. Som har skjedd utover Pyreneene. Frankrike ikke lenger nødvendig å flytte breathalyzer Hvis vi krysser grensen for å tilbringe dagen der. Regjeringen har backtracked om plikt til å ta breathalyzer i bilen, på sykkelen, buss og lastebil. Og som går for tout le monde.

La oss huske hva filmen var. I slutten av 2011, like før et valgår, Nicolas Sarkozy skissert hans idé om egenkontroll av blod alkohol i biler og utdanne sjåfører om risikoen for å kombinere alkohol og bilkjøring, mens en god utgifter dyser unngås. François Hollande arvet tronen, og med den ideen.

Herfra kan historien oppsummeres med tre forretter at hvis du ser bra ut, varslet dette så pinlig som forutsigbart resultat:

  1. "Blås og vet"Frankrike ønsker breathalyzers i barer og biler, desember 2011, hvor vi forklarte hva som var i utgangspunktet forslaget, som vi trodde da det ville fokusere bare på nye biler faste breathalyzers.
  2. Hvis du går til Frankrike, må du huske på at det er obligatorisk breathalyzer ... selv om det ikke er mer disponibel Juli 2012, hvor vi diskuterte ikrafttredelsen av tiltaket, selv om vi sa at det var gyldighetsperioden for lovbrytere ... at bøter for ikke på seg en breathalyzer, vil beløpet være 11 euro (opp til 33 euro for motstridende tilfeller), ville ikke begynne å spre seg til november ... og øye, det var breathalyzers for alle.
  3. Frankrike utsatt til mars bøter for ikke på seg en breathalyzer, oktober 2012, der vi forklarte hva som ble sunget: en måned å starte sablear drivere, de høyeste franske myndigheter innså at som følge planen sett de var rulle hoder i nærheten av Bastille, fordi fabrikker i Kina og Nord-Afrika for å være disponibel forsynings Frankrike Sprit ikke var i stand til å møte etterspørselen.

En absurd lov som aldri skal bli vedtatt

Det var skuff tiltaket tapt belgen. Faktisk, når vi forklarte utsettelsen og vi visste at det var noen buzz om å fjerne normen når det nettopp hadde trådt i kraft. Til slutt gikk det ikke vare enda et år denne loven, som nesten kan konkurrere om Guinness, i kategorien av absurde lover, med britiske Locomotive Acts of 1865, de av fyren med det røde flagget som skal følge turgåing, alle biler bevege Storbritannia.

Hvorfor var absurd fransk lov? La oss se. Offisielt i det minste Ideen var å utdanne sjåfører om faren ved å kombinere alkohol og kjøring. Vel, for å gjøre det en holdningskampanje er trukket, er ikke en sjåfør forpliktet til å kjøpe en contraption av tvilsom verdi når sjåføren er allerede bevisst.

Et eksempel som kommer til hjernen nå om Drivere som ikke drikker, nettopp i Frankrike. Har noen stoppet for å tenke på hvor mange muslimer --abstemios religión-- problemer som finnes i nabolandet? Hvis du bare tenker latterlig. De sier at for en lov som skal håndheves må legitimeres av dem som må overholde. Hva legitimitet kunne ha denne loven?

Når vi snakker om å behandle en risikofaktor knyttet til trafikk inntak av rusmidler (og alkohol er en av dem), er et direkte angrep på grunnlag av at alle dopet kjøring. La oss se, at Frankrike trakk blod alkohol bekymringsfull problem, med over lovlig i 30% av ulykkene i henhold til myndighetenes datahastigheter Sécurité routiere. Hvem gjør, lønn, selvfølgelig. Men de betaler ikke for et lovbrudd begått en ikke tror.

Og ikke obligatorisk Breathalyzer er ikke sammenlignbare med bindingen av refleksvest eller varseltrekant (V-16). Du trenger ikke velge når å få et flatt dekk, men når du skal drikke alkohol og deretter sette seg bak rattet.

Et ansikt lov, veldig dyrt

Neste punkt: absurde loven, ja, men espabilaos mu foreldre. Selv om utgangspunktet vi forstått at servert noen godkjent breathalyzer, viste det seg at nei, at Frankrike måtte bære en breathalyzer som oppfyller NF X20704, det som utledes av akronym det gjelder å knytte norme Française.

Det bringer alle måtte gå gjennom boksen i Frankrike --abonando, forresten, skatter av verdiskapingen til francesas-- coffers ble ikke krysse grensen hvis en breathalyzer som ikke vil tjene. Oh la la! C'est magnific! Men det er ikke alt. Det viser seg at for å få en av de fantastiske gjenstander er at de skal ha uovertruffen av noen annen breathalyzer kjøpt utenfor Frankrike, det måtte komme på linje.

Og som du vet enhver borger med en gjennomsnittlig IQ, når det er mer etterspørsel enn tilbud, er første billige breathalysers oppbrukt, så dyrt, prisene stiger... Fem ganger kom det til å formere prisen på breathalyzers de som møtte NF X20704 standard. Spania, land svindlere! Ya.

Men hvor mange breathalyzers mangler? Hvis Frankrike er et land med 66 millioner mennesker, hva skal du ha? ¿35 millioner drivere? Vel, med tanke på at Frankrike er i midten av det transeuropeiske rute, og vurderer å kreve at alle som passerer gjennom det bar en breathalyzer på slep, fordi som kaos var skjebnebestemt til å skje.

Faktisk er Frankrike midt i Vest-Europa, spesielt når det kommer til sightseeing til Spania eller å selge eller kjøpe ting fra Storbritannia. Han hadde bare se på et kart for å forstå potensialet i denne loven. Så mye som fabrikker i Nord-Afrika og Kina vil gjøre sitt ytterste, måtte jobbe mange skift for å forsyne halve Europa med cacharrillos av disse. Det skal forstås at fabrikkene var dimensjonert for fremstilling av kontrollelementer, ikke-obligatoriske elementer. Det er en forskjell når du planlegger produksjon.

Forresten, en annen liten detalj av disse som liker når sjåførene realisere. Breathalyzers er verdt fordi de møter den berømte NF X20704 standard ... mislykkes. Epic fail! Å vite om det er fordi de ikke klarer serienummer eller fordi de har hatt for å gjøre så mange på så kort tid har det ikke vært mulig å opprettholde minimumsnivå av kvaliteten som kreves. Men la det mislykkes.

Faktisk grunnene gitt av regjeringen til skrap loven er to: upålitelighet og manglende tilførsel av Sprit. Nå, bare mangler National Road Safety Council of France og sammenslutninger av sjåfører og trafikkofre snakke ut. Forhåpentligvis tror de også at disse ikke er måter å gjøre ting.

via | verdenkart | kjernekraft VacuumI Motorpasión | Frankrike utsatt til mars bøter for ikke på seg breathalyzerSikkerhet i Sirkulerer | Plikten til å installere breathalyzers i Frankrike vil ikke tre i kraft