Japan är det jordiska paradiset freaks, särskilt beroende av anime och manga, känd i hela världen som "otaku", vilket på japanska betyder asocial eller mycket beroende av en hobby. Detta slutade utspridda bilvärlden och koncentrationer är stolta bilägare speciellt inredda.

Itasha är den visuella anpassning av en bil med motiv av anime, manga eller videospel sånt, erotisk eller inte. Den palabro kommer från japanska "Itai" är smärtsam, och "Sha" fordon. Det kan översättas som "extremt pinsamt bil." Det är en variant för motorcyklar "Itansha" och cyklar "Itashari".

Oftast är de vekar, bedövning mostrar eller SD. Till exempel, Ferrari 430 Spider som öppnar post är dekorerad med anledning av Exit Trance, ett skivbolag musik remixing hastighet anime trance.

Låt oss göra en pissa resa runt i världen av Itasha, be om ursäkt och jag hoppas att du inte vet eller inte vet vissa modeller identifiera vad anime detta beror på det ögonblick jag inte kan läsa kanji jävla. Vi börjar med det här klassiska Lancia Stratos, en mycket sällsynt bil ute, dekorerad med en vinyl "Muv-Luv" en hentai spel.

detta Lamborghini Gallardo Det är samma ägare som Stratos, Yoshida San, som äger ett företag som gör hentai spel. Jag kommer inte att bryta kokos tro att det främjar en annan av deras spel är. Jag länkar till en andra foto av bilen med huven detalj, har en betydande "dot" för att se om du gissa.

En annan bil av samma kyckling, en ödmjuk BMW M5, Klart han gillar den europeiska. Detta motiv är dekorerad med en annan av hans spel, "Total Eclipse". Det måste vara en av de få i världen BMW med fyra balkar. Om du inte förstår, är det att du inte är tillräckligt fanboy.

Inget behov av att ha en stor bil för att delta i dessa möten, bara hjul. Med dig en keijidōsha med vinyler "Gunslinger Girl". För den oinvigde är det en berättelse om föräldralösa flickor som är utbildade för att vara perfekt mördare.

Det finns anime och manga för alla sociala grupper i Japan, inte alla barnteckningar är exakt.

Denna bil som jag inte kan identifiera gör en Mazda? i vitt anpassas med vinyl "Fortune Arteriell", en manga historia för vuxna, kom igen, du har Cochinas. Vi kan också titta på klädslar, dockorna, skol uniform på en galge och andra kawaii detaljer. Denna bil är en av de stora frikazo.

Jag lämnar er med några ytterligare ejemplitos. Det finns allt från urinoarer med hjul till Supras, GT-R och andra japanska befogenheter, genom avvikande avstämningsskåpbilar som så mycket ute. Det betyder inte sätta för i dag är det söndag.


Om du inte har fått nog, det finns fler bilar i detta galleri, men om du envisas du kan hitta tusentals letar efter en bit.

via | Wikipedia Hobbymedia.it