julhelgen och leksaks varumärken handlar om att förbereda för den viktigaste tiden på året. men anser Scalextric som en enkel leksak varumärke, skulle det förringa hobby som du skapade i många förkärlek för racing. Jag inkluderar mig själv i dem sist.

Kanske på grund av närheten till julhelgen eller helt enkelt eftersom det sammanföll nu, Scalextric tillkännagav idag lanseringen av en särskild begränsad upplaga bil. Detta är den Ferrari 308 GTB av Antonio Zanini som den spanska ryttare tävlade och Han vann rally Asphalt Spanien 1984.

Bilen har stor detaljrikedom, närvaron av sponsor som dekorerade den kungliga bilen och levereras i en Vintage box där en bok ingår som berättar historien om denna bil modifierad av den italienska specialist Giuliano Michelotto, vilket ökade kraften i sin 3,0-liters V8-motor till 280 hk.

Dokumentation om karriär Antonio Zanini, en av Spaniens viktigaste rallyförare i historien om detta land ingår också. Endast 2500 enheter kommer att göras Denna modell, med ett pris på 59,95 euro, Det kan vara en bra present till jul, men inte nödvändigtvis för barn. Jag ber.