Jag räknar med denna sommar, tala EcoBoost motor, och nu har vi information om Ford Fiesta Red Edition och Ford Fiesta Black Edition, som kommer att vara det antal Ford-modeller som monterar den mest kraftfulla EcoBoost 1.0. Vi pratade om ett utvecklings trici 140 hk, med verktyget får från 0 till 100 i 9 sekunder för att nå en maximal hastighet på 201 km / t under premissen av en kombinerad NEDC förbrukning av 4,5 liter / 100 km, vilket motsvarar 104 g / km CO ^ .

Ford människor tar tag i räknaren och jämför FordFi en Veyron genom ett trollslag specifik effekt, som är ett mått där EcoBoost går ofta vacker i bilden. Ger mer än dubbelt så Bugatti och Ferrari 458 Speciale, finns det ingenting. När det gäller resten av sina särdrag, vi talar om en utformning deportivillo som förbättrar beteendet som ger partiet en ny suspension och ändra adress och växling.

tvåfärgade röda och svarta estetik

Vid dimensionering, Ford Fiesta Red Edition och Black Edition Ford Fiesta samla trenden med kontrasterande toner för att markera aggressivitet av modellerna. I det här fallet talar vi om färger, ras röd och svart panter respektive kombinerat med satiny toner på den del av taket, för vilka det har tillgripit målning och inte vinylated vill erbjuda en kvalitetssynpunkt.

Grillar är också i kontrast, medan däck (16 eller 17 inches) är Färg Svart Panther. Resten av den yttre hårdvara komponerar ett kit innefattande specifika stötfångare fram och bak, sidokjolar och bakre spoiler.

Inside, Båda modellerna har svarta toner för mittkonsolen, medan sportratt och växelreglage gå i svart läder fodrad med röda sömmar. Mattorna är svarta nitad i rött och sportstolar, även svart kol Ultimate material är nitade i rött och har yttre förstärkningar.

Motorer och utvecklingen i dynamiken i Ford Fiesta Ford Fiesta Red Edition och Black Edition

Den EcoBoost motorn Han kommer som en gudagåva till Ford. Det erkändes som Best International Motor under 2012 och 2013 och har varit valet av köpare av en part i 30% av fallen, och även födda under tecknet av konsumtionen effektivitet har successivt ökat i utan att försumma prestandan var hans första uppgift.

Propellern inkorporerar nya Ford Fiesta Red Edition och Ford Fiesta Black Edition följer detta spår, med 140 hk som kommer från den kombinerade dubbelturbin timer variabel ventil direkt högtrycksinjektion oberoende av DOHC och kontroll tillåta inre kylning, dessutom ge 12% mer effekt.

I själva verket är denna nya EcoBoost 1,0-liters 140 hk mer än dubbelt så specifik effekt (effektförhållande och förskjutning, även kallad effekt per liter) än sin föregångare, den 1,6-liters 100 hk rider Ford Fiesta S sedan 10 år som Andrew Frase påminner oss är det manager Bensin Kalibrering, Ford Europa.

Den andra stora nyheten från dessa partiet befinner sig i en styvare fjädring i den bakre, en ny femväxlad växellåda med förbättrade intervall upp och en ny styrkalibrering, speciellt för denna utgåva, vilket ger mer vridmoment i rotations. Alla standard för en modell som kan vilja Fiesta bland köpare eftersom de är de sportigaste versionerna som hälften av försäljningsmodell utförs.

Priser Ford Fiesta Ford Fiesta Red Edition och Black Edition

den Ford Fiesta Red Edition och Ford Fiesta Black Edition De är på väg att nå marknaden. Priset är 18,050 euro.

Se hela galleriet »Ford Fiesta Ford Fiesta Red Edition och Black Edition (24 bilder)

window.addEventListener ( 'belastning', function () {$ () vardera (funktion (index, element) {$ (element) .elastislide () 'galleri-elastislide.' ;.})})